Accessibility.GoToContent

MATCH BRUS

Scanbad Match brus

Scanbad Match serien tilbyder et bredt udvalg af brusevægge og brusedøre i stilrent design og gennemført kvalitet med funktionelle detaljer. Med udgangspunkt i fem grundmodeller i flere størrelser kan du kombinere dig frem til mange forskellige bruseløsninger, fx med svingbare brusedøre, med foldedøre eller sidepaneler, faste vægge, nichedøre, brusevægge etc.

Med Scanbad Match forkæler vi dig med lækkert og funktionelt design, der er enkelt med gennemtænkte detaljer, som du måske ikke lige lægger mærke til ved første øjekast, men som du vil glædes over hver eneste dag. Vores mange Scanbad Match brusevægge og brusedøre i flere størrelser og med mange kombinationsmuligheder gør det nemt for dig at vælge lige netop den bruseløsning, der passer til dit badeværelse og dit behov.

Se Match kataloget

SLIP FOR AT KALK & SNAVS SÆTTER SIG FAST

Med Scanbad Match brusevægge og brusedøre, er du sikret nem rengøring og en klar og blank glasflade. Alle Match-modeller er indvendigt udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009.

Kombinationsmuligheder med Match brusevægge og brusedøre

Med udgangspunkt i grundmodellerne kan du på kryds og tværs kombinere dig frem til et utal af forskellige bruseløsninger i mange størrelser. Grundmodellerne er vendbare, hvilket betyder at du ikke behøver skelne mellem højre- og venstremodel. Nemmere bliver det ikke.

NYHED - UNDGÅ ROD I BRUSEOMRÅDET

Tower brusereolen er en supersmart nyhed, der holder styr på shampoo og sæbe, som hurtigt kan komme til at ligge og rode på gulvet under bruseren. Tower sættes sammen med en brusedør og fungerer dermed som en integreret del af brusenichen. Den fås båd i sort og satin.

Tower brusehylde sættes sammen med en Match brusedør og bliver dermed en integreret del af bruseløsningen.

Tower brusehylde i sort koster 1.830 kr

Her er Tower brusereol vist i satin. Pris 1.830 kr.

Smarte løsninger til små badeværelser

Har du et lidt mindre badeværelse, kan du med fordel bruge den smarte Match-løsning, hvor to foldedøre kombineres. Foldedørene kan nemlig foldes ind, når du ikke bruger bruseren, og så har du mere plads. Foldedøren kan selvfølgelig kombineres med andre døre og brusevægge, hvis du kun ønsker, at den ene af dørene skal foldes ind.

SE HVORDAN ANDRIA & NEZAN HAR BRUGT MATCH PÅ DERES BADEVÆRELSER

Hele 2 badeværelser har Andria & Nezan renoveret i deres hus, og de har selvfølgelig valgt de flotte løsninger fra Match brus. Se løsningerne her og få inspiration til dit eget badeværelse.

Design med omtanke

Matchprofilernes enkle og stilfulde design uden skarpe kanter giver et let, luftigt og tidløst udtryk. Men
profilerne gemmer samtidig på gennemtænkte funktioner, der er med til at sikre dig en stabil og velfungerende
bruseløsning, du bliver glad for at bruge i mange år fremover.

Produktinformation

PIVOT OG FAST BRUSEVÆG
Alle Match-svingdøre og –vægge er testet og lever op til kravene i EN 14428:2015, der omhandler hærdning af glas, stabilitet og tæthedsklasse.

GLAS
6 mm hærdet sikkerhedsglas i henhold til EN12150 med EasyCare-behandling på indvendig side. Klart glas og udvalgte modeller i isglas.

PROFILER
Stærk aluminiumslegering med slidstærk satin-anodiseret eller sort mat pulverlakeret overflade.

HÆNGSLING
Hæve-sænkebeslag løfter døren fri af gulv ved åbning og giver selvlukkemekanisme, hvor døren holdes åben ved 90 grader. Indvendigt i hængsels-profilet ligger fejeliste for vandsikring.

MAGNETLISTER
Der følger en magnetliste med hver enkelt svingdør og fast brusevæg, der kan kombineres med magnetliste fra alle de andre svingdøre. Denne tilpasning kan foregå 2 gange, hvorefter magneten er fast tilpasset sin modpart. Magnetlisten ligger i et PVC-profil med en særlig mat overflade, der modvirker at profilerne klæber sammen ved længere tids stilstand.

FAST BRUSEVÆG
Glasset kan justeres 20 mm i vægprofilet ved skæve vægge og fæstnes med PVC-profiler. Der er langhuller til 6 mm vandret justering i bund af vægprofil. Gulvprofil kan justeres 12 mm i højden af hensyn til fald i gulv. Som alternativ kan du bruge det medleverede gulvbeslag i aluminium, der ligeledes kan justeres 12 mm i højden.

DØRE
Ved døre model A, B og E justeres hængselsprofilet 20 mm i vægprofilet ved skæve vægge. Ved fast brusevæg model C og D justeres glasset 20 mm i samme vægprofil som til fast brusevæg. Der er langhuller til 6 mm vandret justering i bund af profil.

GREB
Knopgreb i støbt plast.

FITTINGS
Gulvbeslag og beslag til teleskopstang og stabiliseringsarm er i forkromet zink-aluminium eller sort mat pulverlak. Endekapper til profil og diverse fittings i forkromet eller sort mat ABS.

TELESKOPSTANG
Stærk aluminiumslegering i slidstærk, satin-anodiseret eller sort mat pulverlakeret overflade med beslag i forkromet zink-aluminium. Teleskopstangen har skjult vægbefæstelse indvendigt i profil og kan justeres trinløst fra 60 til 100 cm.

STABILISERINGSARM
Stærk aluminiumslegering med slidstærk, satin-anodiseret eller sort mat pulverlakeret overflade med beslag i forkromet zinkaluminium.

TÆTNINGSLISTER
Klare eller sort matte PVC lister ved dør, der nemt kan udskiftes ved slitage. Ekstra høj Til døre kan tilkøbes til brug på gulve med fald.

FORSENDELSE OG LEVERINGSTID
Alle Match modeller lagerføres til hurtig afsendelse med 1 dør/væg i 1 kolli, - de fleste under 30 kg for håndtering af én person. Tilbehør som teleskopstang og alternative greb i separate colli.

GARANTI
Scanbad yder 10 års garanti mod fabrikationsfejl på alle Match modeller.

Eksklusiv, lavprofil brusebund i stabilt materiale kan tilkøbes til udvalgte modeller.

Praktiske oplysninger

FØR DER BESTILLES
Bestil dit nye Scanbad møbelsæt ud fra vores indretningsforslag i dette katalog. Du kan også sammensætte dit eget individuelle møbelsæt ved hjælp af elementprislisten.

FØR DER MONTERES
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer. Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af el, vand og afløb skal foretages i forhold til lovgivningen. Bemærk at der er måltolerancer på vaskene.

VEDLIGEHOLDELSE
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår fugtskader på møblerne.

GENERELT
Scanbad forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Installationsmål

Mål- og produktinformation

Monteringsvejledninger

  Match model A, B og C som nicheløsninger
M1202 Match nicheløsninger
   
  Match model A, B og C i kombinationer
M1207 Match lige sving- og foldedøre
   
  Match model D
M1211 Match fast brusevæg
  Match model D i kombination med A og B
M1209 Match fastvæg - svingdøre
   
  Match model E
M1213 Match halvrunde svingdøre
   
M1204 Match udvidelsesprofil til A, B, E og anslagsliste
M1205 Match udvidelsesprofil til C
   
M1131 Match gulvprofilsæt firkantede modeller
M1132 Match gulvprofilsæt niche modeller
M1133 Match gulvprofilsæt fastvæg modeller
M1134 Match gulvprofilsæt halvrunde modeller
   
M1041 Plejevejledning Brus

Find forhandler