Accessibility.GoToContent

Ofte stillede spørgsmål

Her får du en oversigt over vores oftest stillede spørgsmål.
Finder du ikke et svar på dit spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Vores produkter bestilles via en af vores forhandlere.
Du finder en oversigt over forhandlere her.

Der er en gennemsnitlig leveringstid på ca. 2 uger fra bestilling til levering i butik.

Hvis du ønsker at reklamere over noget, skal du kontakte forhandleren, hvor du købte varerne. Vi skal bruge information fra forhandleren, som f.eks. bestillingsnummer, ud over at vi skal bruge billeder af det, der reklameres over, samt en forklaring af, hvad der er sket. Vi har fem års garanti mod produktionsfejl for varer købt før 1/1/2021; for varer købt efter 1/1/2021 er der ti års garanti mod produktionsfejl.

Læs mere om reklamationer og garanti her.

Nej, lyset kan ikke dæmpes. Driveren, som bruges på spejlet, kan ikke dæmpes, og dermed heller ikke lyset.

Kontakt forhandleren, hvor du købte lamperne, så hjælper de dig videre. Det kan være, at det er driveren, som er færdig, så kan der bestilles ny driver som reservedel.

Læs mere om levetid og fejlsøgning på lamper her.

Solid surface er et blandingsmateriale. Det er sammensat af forskellige materialer, eller kompositter, for at få bedre egenskaber, end grundmaterialerne har hver for sig. Micca solid surface vask består af polyester og et aluminiumshydrat ud over bindemiddel.
Vores solid surface vaske findes kun i hvid mat.

Pletter i overfladen kan ofte fjernes med en Nano-svamp/mirakelsvamp; se også vores pleje- og vedligeholdelsesvejledning for flere råd og tips:

Læs mere om vedligeholdelse her.

Generelt skal man vælge de håndvaske, som hører til samme serie, men hvis dybde og bredde på håndvasken svarer til skabet, så kan de i de fleste tilfælde bruges. Det gælder ikke alle håndvaske, så kontakt vores kundeservice på mail@dansani.dk eller på 73 22 29 99.

Der er forskellige materialer i fronterne på enkelte af vores serier, så det vil ikke altid være sådan, at samme dekor ser identiske ud fra to forskellige serier.

Dette er vist i monteringsvejledningen, som fulgte med møblerne. Der er ikke noget generelt svar på dette, så du kan se i vejledningen til dit møbel her:

Scanbad PLAY

Scanbad Delta

Scanbad Multo

Scanbad Match brus

Scanbad Maxi brus

 

Vi har fem års garanti mod produktionsfejl for varer købt før 1/1/2021; for varer købt efter 1/1/2021 er der ti års garanti mod produktionsfejl.

Læs mere om reklamationer og garanti her.

Vores LED-lamper med lysstyring passer ikke med andre leverandørers spejle eller spejlskabe; de er afhængige af elektronikken (driveren) og touchpanelet, vi bruger på vores spejl og spejlskab.

LED-lamperne fra Multo+, Libra og Vela kan købes løst. De tilsluttes 230 V og behøver ingen driver. Disse lamper kan ikke dæmpes.