Accessibility.GoToContent

BADEVÆRELSESSKABE

BADEVÆRELSESSKABE TIL ETHVERT BEHOV

Det vigtigste møbel i badeværelset er et badeværelsesskab med vask. Det bliver brugt af alle familiemedlemmer hver eneste dag og med stor sikkerhed adskillige gange om dagen hele året rundt, så det skal være et badeværelsesskab og en håndvask, som kan tåle at blive brugt rigtig meget. 

Det gælder for alle Scanbad badeværelsesmøbler, at de er lavet af kvalitetsmaterialer og kan holde til dagligdagen i mange år. Det er derfor, vi giver 10 års garanti på alle vores møbler.

Valgmulighederne er rigtig mange - både i størrelse og design, så kig med her, så præsenterer vi en helt række populære skabe til dit nye badeværelse. Der er nemlig også andre skabe end badeværelsesskab med vask - vi har fx også et overskab og et højskab til dit badeværelse.

HVILKEN STØRRELSE VASKESKAB FINDES DER?

Der er en størrelse vaskeskab til alle badeværelser hos Scanbad. S

Vi har vaskeskabe i følgende bredder: 40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm & 120 cm.
Du kan også få dit vaskeskab i 3 forskellige dybder: 26 cm, 35 cm og 44 cm.
Bemærk, at nogle af de små varianter ikke findes i alle dybder

SKAL VASKESKABET VÆRE MED LÅGE ELLER SKUFFE?

Det billigste vaskeskab er et med låger, og her er god hyldeplads og praktisk soft-close, så den låge kan man ikke smække med. Kvaliteten er selvfølgelig lige så god, som hvis du vælger skuffer.

Låge-versionen findes  i vores Multo serie i 50, 60, 80 og 120 cm. Se eksempler herunder.

Multo i grå mat. Vaskeskabet er 60 cm bredt og 35 cm dybt

SE MULTO

Multo vaskeskab med låger i 80 cm bredde og 35 cm dybt. Farven hedder sort eg

Denne Multo variant er i farven grå mat og vaskeskabet her er 60 cm bredt og 35 cm dybt.

SE MERE MULTO

SKUFFER I BADEVÆRELSESKABET GIVER ORDEN

Skufferne i Scanbad møblerne kan trækkes helt ud og giver det fulde overblik over alle de mange ting, vi har brug for i dagligdagen på badeværelset.

Til skufferne findes der som tilkøb et lækkert sæt træbakker, som passer perfekt i øverste skuffe i vaskeskabet. Træbakkerne holder styr på alle de små elementer som fx make-up, cremetuber, vatpinde og børster.

BLIV INSPIRERET AF ANDRIA & NEZAN

Se hvordan Andria og Nezan har brugt vaskeskabe med skuffer på deres badeværelse.

 

Nyheden NOW med et elegant og let sæt med blot én skuffe.  Den lyseblå farve er perfekt til badeværelset, som inspirerer til velvære og afslapning.

Her et vaskeskab med skuffer fra Multo serien i sort struktur - elegant med Lotto vasken, der skråner udover kanten af underskabet. Skabet er 80 cm bredt.

TIP hvis der er få andre muligheder for opbevaring i badeværelset, så kan du vælge en ekstra dyb underskuffe som vist i dette Delta sæt i mat grå. Badeværelsesskabet i 120 cm har en flot Karat dobbeltvask og pris for håndvask med underskab er 17.535 kr. Et valg med ekstra dyb underskuffe koster ikke ekstra.

HVILKEN FARVE ELLER TRÆDEKOR SKAL BADEVÆRELSESSKABET HAVE?

Rigtig mange foretrækker det klassiske hvide badeværelsesmøbel fordi det jo er klassisk, og så kan man jo altid sætte farve på væggen eller tilbehøret. I Scanbad finder du både en højglans hvid og en mat hvid.

Men ligesom med vores køkkenskabe, hvor der også kommer mere og mere farve på, så er der til badeværelsesskabe også mulighed for at sætte farve på. Både i Delta & Multo serien findes en elegant grå mat.

TRÆ-DEKOR FØLGER TRENDEN

Interiørtrenden går i den grad i naturens retning - vi elsker at bringe naturen ind i vores hjem og det gør vi gerne med naturens farver og ikke mindst træ i smukke nuancer og årer, der giver liv og spil i overfladen. 

I både Multo & Delta serierne er der mulighed for at vælge smukke træ-overflader.

Sandfarvet med strib fra NOW

Askegrå eg fra Delta serien

Brun eg fra Delta serien i kombination med flotte greb i messing. Et super elegant sæt.

Et lækkert stort badeværelse med Delta, hvor der er blevet plads til en praktisk skabsvæg, et stort vaskemøbel med en ekstra dyb underskuffe og et stort spejl

NOW med glatte fronter i sandfarvet, der giver et varmt og indbydende badeværelse.

 

GÅ TIL NOW

Det fine Multo sæt i varm eg - en smuk løsning med masser af glød og spil.

HØJSKABE, OVERSKABE OG VÆGSKABE TIL DIT BADEVÆRELSE

Vi har lagt stor vægt på vaskeskabet, men der er naturligvis også andre typer badeværelsesskabe.

For det er faktisk rigtig rart at have plads til både håndklæder, undertøj, bodylotion, hårtørrer, og hvad man ellers har brug for, så en morgen på badeværelset er god og effektiv.

Men det kommer selvfølgelig an på, hvor meget plads, der er. Det er ikke alle badeværelser, hvor der kan blive plads til et lækkert højskab, hvor der ovenikøbet er en vasketøjskurv indbygget. Men de fleste steder kan der findes plads til et lille fikst overskab som fx kan placeres over toilettet. Her er der fin plads til yndlingsduften og de foretrukne hudplejemidler.

HØJSKAB TIL BADEVÆRELSET

Tjek hvor lækkert NOW sættet er med et højskab, hvor der er masser af plads til alle de større ting. Farven hvid med stribet front

Se lige hvordan sådan et højskab kan indrettes foroven med 3 indvendige hylder på lågen - det er supersmart og praktisk. Vist i brun eg fra Delta.

Og samme højskabs nederste halvdel med en fin vasketøjspose, som selvfølgelig kan tages ud, når der skal vaskes tøj.
Vasketøjskurven er et tilvalg og koster 480 kr.

FÅ INSPIRATION

Mette & Mikkel har renoveret deres badeværelse og er især glade for al den plads, som de har fået i deres højskab.

SMARTE DETALJER DER BETYDER NOGET I HVERDAGEN

Tilføj et el-stik til din nederste skuffe i vaskeskabet, og så har du et fast sted til din hårtørrer, din oplader til barbermaskine eller måske din elektriske tandbørste. Så er det af vejen og nemt at komme til i en travl hverdag.

El-stik i nederste skuffe er tilgængelig i Delta serien og koster 705 kr.

 

Find forhandler