Accessibility.GoToContent

LAMPER & BELYSNING

BADEVÆRELSESLAMPER TIL VÆG & SPEJL

Det rigtige lys til at lægge make-up, barbere sig eller få styr på krøllerne – men også et lys, som er rart, og som gør dig glad. Lyset betyder faktisk rigtig meget for hvordan, vi har det. Forestil dig at du står i en badeværelsesbelysning, der er skarp, blændende og kold hver morgen. Det lyder ikke særlig rart, vel.

Derfor har vi samlet en håndfuld gode tips til god badeværelsesbelysning, der giver dig et godt arbejdslys, sætter den rette stemning og gør din hverdag lidt gladere.

GODE RÅD TIL BADEVÆRELSESBESLYSNING

Badeværelsesbelysning er også arbejdslys Din badeværelseslampe ved spejlet skal afsløre de detaljer, du helst selv vil opdage, inden andre gør det. Derfor skal du kunne lægge en make-up eller barbere dig i så naturlig en badeværelsesbelysning som muligt, så du ser dig selv, som du vil gøre i godt dagslys. Derfor anbefaler vi, at du vælger spejl eller spejlskab med indbygget lys eller lamper på toppen.

Der er et væld af muligheder for forskellige typer badeværelseslamper over dit spejl eller et badeværelsesspejl eller spejlskab med indbygget spejllampe. 

BADEVÆRELSESLAMPER TIL SPEJL 

Stratos

Fås i farven krom
Med lysstyring

Pris pr. lampe
For spejle med 60 cm bredde: 970 kr.
75-80 cm bredde: 1.450 kr.

Jupiter

Fås i farverne krom, hvid og sort
Med lysstyring

Pris pr lampe 
640 kr.

Libra

Fås i krom og sort
Uden lysstyring

Pris pr. lampe
30,7 cm: 450 kr. 
60,7 cm: 705 kr.

Vela

Fås i farven krom
Uden lysstyring

Pris pr. lampe
385 kr.

FLERE GODE RÅD TIL BADEVÆRELSESBELYSNING

På vej i seng er det rart med varm, dæmpet badeværelsesbelysning, hvor det om morgenen er godt at blive vækket med et lidt skarpere og køligere lys, der minder om det naturlige morgenlys. Når du vælger spejle og spejlskabe med lysstyring, får du begge dele. Du kan dæmpe lyset, og så kan du justere farven fra varmt rødligt til køligt, hvidt lys. Det giver dig masser af velvære i dagligdagen.

Lysstyring foregår nemt via et touchpanel på spejlet

LED ER IKKE BARE LED

Scanbads LED-løsninger er af høj kvalitet. Ved 4 timers dagligt brug har det en levetid på 20 år og med et minimum af energiforbrug. Det er bæredygtigt, og hele sortimentet af badeværelsesbelysning og lamper til badeværelset holder samme høje kvalitet.

STEMNING & NATLYS

LED lys under vaskeskabet er et lækkert stemningslys til ethvert badeværelse og fungerer også perfekt som orienteringslys, når man har behov for natlige toiletbesøg og ikke ønsker at vække kroppen. 

Fast pris for alle bredder: 1.870 kr.

PERFEKT NATLYS

Udover at give flot lyseffekt er den stemningsfulde og dæmpbare LED belysning mellem vask og vaskeskab også perfekt til natlige badeværelsesbesøg, hvor man ikke ønsker at tænde alt lys.

Med touchafbryder - pris fra 1.230 kr. ved 60 cm vaskeskab

 

FLERE TYPER BADEVÆRELSESBELYSNING

Åben skuffen og så tænder lyset, så du nemt kan få øje på pincet, neglefil og de andre småting, som er essentielle i et badeværelse. Og med Scanbads skuffelys, er der naturligvis tænkt over, at lyset falder helt rigtigt i skuffen. Du kan vælge skuffelys i både Multo, Delta & Play serien.

Ligesom det er rart at have overblikket i skuffen, er det tilsvarende dejligt at kunne se, hvad du har i dit højskab eller overskab i badeværelset. Smart, funktionelt lys, som giver overblik på flere hylder med sin vertikale placering og ikke blænder, når skabet åbnes, fordi det er placeret diskret i siden af skabet. LED lys i overskab og højskabe findes i Delta serien.

 

PERFEKT OVERBLIK MED SKUFFELYS

LED LYS I SKABET - DET ER LÆKKERT

REGLER FOR LAMPER TIL BADEVÆRELSET

Hvilke lamper må du bruge på et badeværelse? Der stilles nemlig særlige krav til til elektricitet i dit badeværelse. De lamper, du sætter op i dit badeværelse, skal være udviklet til brug i badeværelset, og her skelnes mellem forskellige zoner, hvor der ikke må være elektriske installationer i zone 0 og zone 1. Alle lamper i zone 2 kræver en IP44 godkendelse. Zone 2 er området fra yderkanten af brusekabine og badekar eller 120 cm fra brusehovedet.

Og hvordan finder du så en godkendt lampe til badeværelset? Her kommer den gode nyhed, for alle Scanbads lamper og indbygget lys er IP44 godkendt til badeværelsesbelysning, så du kan være helt tryg.

HVAD BETYDER IP-KLASSIFICERING?

IP-koden er en international standard, som angiver el-installationens evne til at modstå vand og støv. IP44 er den højeste klassificering.