Accessibility.GoToContent

INDRETNING

TIPS TIL INDRETNING AF BADEVÆRELSET

Der er så mange valgmuligheder, når der skal indrettes badeværelse og vælges badeværelsesmøbler, armatur, fliser og sanitet. Derfor har vi samlet et par tips til indretning af badeværelset. Vi har også bud på, hvordan du kan indrette et lille badeværelse og få plads til både vask, toilet og bruseafskærmning.

START MED ET MOODBOARD

Det er faktisk ret nemt at lave et moodboard, og det behøves ikke være med rigtige fliser og prøver som vist på billedet. Det kan være en opslagstavle - virtuel eller fysisk, hvor du samler inspirationsbilleder og clippings, post-it noter som "husk håndklædetørrer" osv.

Det giver dig et godt udgangspunkt både til at prioritere og til at vælge farver og stil som en helhed. 

BRUG VORES "DESIGN DIT BAD" SIDE

Det er supernemt at klikke rundt i det smarte DESIGN DIT BAD værktøj her på siden. Her kan du blive mere konkret, når det gælder størrelser på vaskeskab og fx finde ud af, hvilken type håndvask, du foretrækker. Her får du også en idé om hvad de forskellige elementer fylder i forhold til hinanden. Og så kan du zoome dig ind på, hvilken serie, der passer dig bedst. 

GLEM IKKE LYS, NÅR DU INDRETTER

Lys er ekstra vigtigt på badeværelset. Det er her vi lægger make-up, styler håret og i det hele taget gør os klar til at møde dagen. Så det er vigtigt at kunne se sig selv i et lys, som ligger så tæt på dagslyset som muligt.

Og når vi når aften er det ekstra lækkert at kunne skrue ned for lyset og sætte en varm og afslappende tone. Det gør det faktisk nemmere at falde i søvn. 

Hos Scanbad nørder vi meget med lys til badeværelset så meget at vi godt tør kalde os selv specialister. Og vi har rigtig fine lysløsninger til badeværelset både når det gælder lysstyring og LED lyst af høj kvalitet.

FÅ PLADS TIL BRUSEAFSKÆRMNING

Det er så irriterende at skulle kæmpe med et klæbende, vådt bruseforhæng, hver gang man skal i bad. Derfor har vi samlet en række forslag til indretning af det lille badeværelse med de fleksible Scanbad Match bruseløsninger. Der er selvfølgelig også tænkt på at optimere størrelsen på vaskeskab og tilføjet højskabe eller overskabe, hvor det er muligt. Opbevaring er af høj værdi i det lille badeværelse.

 

ET LILLE BAD MED INDHAK TIL BRUSER

3 forskellige bud på indretning af et badeværelse på 220 x 150 cm med forskellige placeringer af døren.

INDRETNING AF LILLE BADEVÆRELSE 120 X 160

Se hvor dygtig vores indretningskonsulent har udtænkt indretning af det lille badeværelse og stadig formået at få plads til bruseafskærmning.

INDRETNING AF BAD PÅ 150 X 200 

Se skitserne for indretning af bad på 150 x 200. Med 2 svingdøre, en fast brusevæg og en foldedør eller en svingdør med fast sidepanel. Her er plads til vaskeskab OG et højskab.

Et andet bud er 2 faste brusevægge og et mindre vaskemøbel men derimod med 2 højskabe. Den sidste løsning skitseret er et brusehjørne med de buede svingdøre, der kan skubbes ind, når de ikke bruges.

INDRETNING AF BAD PÅ 120 x 180

Skitserne giver forskellige bud på placering af badeværelsesmøbler, toilet og bruseafskærmning i forhold til placering af dør i et bad som er 120 x 180.

Det er altid en udfordring i et lille badeværelse at få plads til en fast bruseafskærmning, så man slipper for et kedeligt bruseforhæng, der klæber til kroppen, når pladsen er trang. Men der er faktisk gode muligheder med en enkelt buet dør eller en svingdør på en fast brusevæg.

SKAB HYGGE I BADEVÆRELSET 

Hvordan skaber jeg hygge i badeværelset, spørger du måske dig selv. Vi har et par fine bud på hvordan badeværelset kan blive lidt mere hyggeligt.

EN PLANTE I BADEVÆRELSET

En grøn plante hygger på badeværelset, og der er faktisk en del planter, som trives godt på badeværelset. Et godt tip er i øvrigt at flytte sine planter rundt, så de står lidt i stuen, hvor der er mere lys og herefter en måned i badeværelset, hvor lyset måske er mere begrænset.

DUFTLYS ELLER DUFTPINDE

Et andet tip til at skabe stemning og hygge på badeværelset er et par stearinlys, et duftlys eller som her duftpinde. Placér dem på den fine Fleksibel hylde som vist her.

 

HYGGEBELYSNING I BADET

Det skaber stemning og hygge, når lyset kan dæmpes og farven kan justeres til en varm rødlig tone - perfekt til et aftenbad og alenetid på badeværelset.

Vælg spejl med lysstyring, så er det nemt at skabe en hyggelig stemning.

FIND FORHANDLER