Accessibility.GoToContent

RENGØRING


GODE RÅD TIL RENGØRING AF BADEVÆRELSET

Et lækkert nyt badeværelse skal selvfølgelig også rengøres. Det bruges mange gange dagligt, så det kan ikke undgås, at der opstår snavs og sæberester samler sig i vask og på gulvet. Og så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at forskellige materialer har brug for forskellige rengøringsmidler. 

Vi har samlet en række gode råd omkring rengøring af håndvask, rengøring af spejl, spejlskab og rengøring af glasset i bruseafskærmningen.

RENGØRING AF BADEVÆRELSESMØBLER

Når du køber badeværelsesmøbler fra Scanbad følger der altid en vedligeholdelsesvejledning med - den anbefaler vi altid at læse. Brug aldrig rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syre til rengøring af dine badeværelsesmøbler og sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Rengør du dine badeværelsesmøbler efter vedligeholdelsesvejledningen holder de sig pæne i rigtig mange år.

 

TIP TIL RENGØRING AF BADEVÆRELSESMØBLER

Undgå direkte vandsprøjt og sæberester på møblerne, og tør dem af, hvis der alligevel skulle komme dråber og sæberester på.

FOLIE & MELAMIN-OVERFLADER

Delta & Multo serierne består af folie, & melaminoverflader og her anbefaler vi rengøring med en blød klud opvredet i varmt vand tilsat et mildt universalrengørings-middel. Tør af med en fugtig klud opvredet i rent vand for at fjerne rengøringsmidlet, så skjolder og striber undgås.

RENGØR ALDRIG MED DETTE

Brug aldrig slibemiddel, ammoniak, blegemiddel eller andre stærke opløsningsmidler som møbelpolish, acetone, sprit og rensebenzin eller skuresvampe til rengøring eller pleje af Scanbads møbler, spejle, spejlskabe eller håndvaske. Bruger du ovenstående midler kan det give skader på møblerne, og du mister garantien.

RENGØRING AF HÅNDVASK

Brug universalrengøring til rengøring af din håndvask. Dette gælder for alle håndvaske. For at opretholde en god hygiejne og lugt, er det vigtigt at du også skyller og tømmer afløbet i håndvasken (med vand, ingen afløbsrens eller klorin). 

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BRUSEAFSKÆRMNING

Hvis du har en Match eller Maxi bruseafskærmning er du heldig. Her er den indvendige glasflade nemlig specialbehandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, og den behandling betyder, at kalk og snavs ikke sætter sig fast på dine brusevægge eller brusedøre - selv efter hele 30.000 aftørringer. Så det er ikke nødvendigt at afkalke din brusekabine.

Anvend badrens og spray på fliser, glas og armatur. Skyl efter og brug en af Scanbads smarte bruseskrabere til at fjerne resterende vand. Tør efter med en blød klud. Åben også afløbet og fjern hår & sæberester, spray badrens i og skyl efter med vand. 

FJERN KALK PÅ VANDHANEN

For at undgå at kalk sætter sig fast ved kanten af armaturet og afløbet, er en jævnlig rengøring nødvendigt. Brug jævnligt milde rengøringsmidler så kalken ikke får lejlighed til at sætte sig fast og følg i øvrigt vejledningen fra producenten af dit armatur.

RENGØRING AF SPEJL

Vanddråber, rester fra tandpastaen, fingeraftryk – et plettet spejl klæder aldrig et badeværelse. Der findes forskellige glas- og spejlrensemidler, som kan hjælpe med at rengøre dit spejl eller spejlskab. Spray glas eller spejlrens på spejlet, lad det stå i 5 minutter og brug derefter en ren mikrofiberklud til at tørre spejlet af. Tør af i langsomme bevægelser, og pas på, at der ikke opstår striber. Kommer der striber, så tør forsigtigt af igen med en tør mikrofiberklud. Vær opmærksom på ikke at bruge glasrenseprodukter, der indeholder sprit. 

MERE OM RENGØRING

Der findes en plejevejledning, som følger med alle Scanbads produkter, og dem kan du til enhver tid finde her på sitet.

SE PLEJEVEJLEDNINGER

DET ER DUMT AT MISTE SIN 10 ÅRS GARANTI

Vi gør opmærksom på, at du mister garantien, når rengøringsmidler er blevet anvendt forkert, så hold dig til de gode råd ovenfor. Så bliver dit badeværelse nemlig ved med at se godt ud i mange år.

Find forhandler