Accessibility.GoToContent

BRUSEDØRE

HVILKEN TYPE BRUSEDØR SKAL JEG HAVE?

At have plads til armbevægelser under bruseren betyder noget for oplevelsen af velvære under det varme vand. Selv om du har et lille badeværelse er der flere muligheder for at have en god størrelse bruseløsning og samtidig spare på pladsen.

Alle Scanbad brusedøre er af glas, og det er fordi glas er et fantastisk og holdbart materiale, som egner sig perfekt til badeværelset. En glasdør til brusekabinen fra Scanbad er fremstillet i sikkerhedsglas, som har fået en unik EasyCare behandling, som betyder, at snavs og kalk ikke sætter sig fast. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009.

PRAKTISK GLAS BRUSEDØR TIL DET LILLE BAD

BRUSEDØRE SOM FOLDEDØRE 

Foldefunktionen giver – ud over en stor åbning - samtidig plads til armaturet, når døren er foldet ind mod væggen. Den smarte foldedør løser også problemet med vand på gulvet, når man åbner døren. Døren folder nemlig på midten, så vanddråberne forbliver i vådområdet.

SKYDEDØR SOM BRUSEDØR 

I dette smalle badeværelse er hele bredden udnyttet til bruseområde og smukt afgrænset af den flotte Classic skydedør fra Maxi serien.

SPAR PLADS - OGSÅ NÅR DU BRUSER

Enkel og stilfuld bruseløsning med to buede brusedøre, som ikke fylder meget ud i rummet, når du bruser og kan skubbes helt ind mod væggen, når brusedørene ikke er i brug.

GLAS BRUSEDØR MED DELVIS FAST BRUSEVÆG

Hvis udfordringen i det lille badeværelse er at bruseområdet er lige op til dit badeværelsesmøbel, er der en fin mulighed i at kombinere en fast brusevæg med en brusedør. Det lille stykke fast brusevæg beskytter dit badeværelsesmøbel, og det er stadig nemt at komme ind i bruseområdet. Desuden åbner brusedøren indad, så den ikke tager plads ud i rummet, og brusedøren kan skubbes ind, når bruseren ikke er i brug.

Brusedør med sidepanel: 3.250 kr

MULIGHEDER FOR GLASDØRE TIL BRUSENICHEN

Hvilken brusedør, du skal vælge, afhænger af bredden på din bruseniche. Match brusedøre fås i bredderne 70, 80, 90 og 100 cm, hvor Maxi findes i  120, 140 og 160 cm. Se eksemplerne herunder.

CLASSIC MAXI SKYDEDØR

En flot robust skydedør til din bruseniche. De solide hjul kører inde i profilens løbeskinne, som ikke kan ses fra ydersiden. Diskret og enkelt. Denne version i 140 cm bredde koster 6.505 kr.

MATCH SVINGDØR 

Svingdøren i glas kommer i 4 forskellige bredder: 70, 80, 90 & 100 cm med sort eller satin profil og koster 3.250kr.

DELUXE MAXI SKYDEDØR

Denne glas brusedør er en luksus skydedør i en ekstra stabil og elegant løsning med 2 hjul, der giver en ekstra lækker glidende bevægelse med softstop. Brusedøren koster 6.680 og er 120 cm bred.

TILBEHØR TIL BRUSEDØRE

MAGNETLISTE & DRYPLISTE TIL BRUSEDØR

Både magnetlister og træklister medfølger, når du bestiller din Match brusedør, men efter flere års brug vil du måske gerne skifte dem ud med nye, friske.

Magnetliste i satin eller sort pr stk. 200 kr
Drypliste i satin eller sort pr stk. 150 kr

ANSLAGSLISTE TIL BRUSE GLASDØR

Når du sætter en dør i en bruseniche kan du opsætte en anslagsliste med magnet, så bruseområdet lukkes helt af. Den findes i 2 størrelser, som kan justeres indenfor et interval
Liste med justering 1,2-2,1cm
Liste med justering 3,2-4,1cm

UDVIDELSESPROFIL TIL MATCH BRUSEDØRE

Har du brug for ekstra cm for at få brusedøren til at matche din bruseniche, kan du tilkøbe en udvidelsesprofil, som øger med 20 mm. Pris 565 kr.

Find forhandler