Accessibility.GoToContent

MULTO

Scanbad Multo

Scanbad Multo er helt enkelt og gennemtænkt design til store og små badeværelser. Her er hverdagsglæde til den tre-årige, som elsker at vaske bamsen, og til hende der altid har travlt med at komme ud ad døren. Orden i skufferne, der kan tåle at blive åbnet mange gange hver dag og håndvaske, der stadig er skinnende og pæne efter mange års brug. Multo er rigtig god værdi for pengene og gennemtænkt dansk design produceret i Danmark.

Se Multo kataloget

Hvilken håndvask foretrækker du?

I Scanbad Multo kan du vælge mellem forskellige vaskedesigns i sanitetsporcelæn og helstøbt marmor. Vi har noget til alle badeværelser – uanset størrelse og udformning.  Vælg mellem enkeltvaske med et bassin og masser af bordplads eller dobbeltvaske med plads til to ad gangen.

AMBER, SANITETSPORCELÆN

50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybderne 35 & 44 cm

LOTTO, SANITETSPORCELÆN

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Findes i dybderne 35 & 44 cm

UNO, HELSTØBT MARMOR

50 - 60 - 80

Findes i dybden 35 cm

MIKADO, HELSTØBT MARMOR

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

LIMBO, HELSTØBT MARMOR

80 - 120

Skuffer eller låger?

Den billigste Scanbad løsning er Multo med låger. Her er god hyldeplads og der er ingen, som kan smække med lågen, for her er praktisk soft-close. Foretrækker du skuffer, så kan du selvfølgelig også vælge det. Kvaliteten på låger og skuffer er den samme, og vi giver 10 års garanti, så du kan stole på, at dine møbler fra Multo kan holde i mange år.

Find forhandler

Smukke spejle, der passer til dit badeværelse

De flotte spejle fra Multo fås både med og uden lys, så vælg med omhu, når du vælger spejl. Har du valgt et bredt møbel, kan du selvfølgelig få et spejl, der fylder i hele bredden, så hele familien kan spejle sig. Du kan også vælge det runde Corona-spejl, der er smukt oplyst bagfra og giver et blødt og indbydende lys i dit badeværelse.

STRIPE

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 1.610 kr

CORONA

60 - 75 - 90

Pris fra 2.930 kr

Vælg spejlskabe når du har brug for ekstra opbevaring

Tænk over dit opbevaringsbehov, når du vælger spejlløsning. I et lille badeværelse kan du med fordel udnytte vægpladsen med et spejlskab og få ekstra opbevaringsplads bag spejllågerne. 

GLOBAL

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 3.810 kr

VERTICAL

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 4.045 kr

SELECT SPEJLSKAB

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 2.560 kr excl lys

Udnyt væggen til ekstra opbevaringsplads i badeværelset

Med højskabe får du masser af plads til dine håndklæder og dit undertøj, så du altid har det lige ved hånden efter badet. Placer to eller flere skabe sammen og byg din egen skabsvæg. Du kan vælge mellem to højskabsmodeller og supplere med en vasketøjskurv, der nemt kan trækkes ud og lægges tøj i. Et overskab eller to er praktisk over toilettet eller radiatoren. Du får optimal udnyttelse af væggen og ekstra opbevaring. Til Scanbad Multo skabe og spejlløsninger kan du vælge funktionelt tilbehør, der giver dig ekstra komfort i hverdagen.

Produktinformation

PORCELÆNSVASKE
Scanbad porcelænsvaske består af sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.

HELSTØBTE MARMORVASKE
Marmorvaskene er fremstillet af mineralpulver, polyester og bindemidler. Vaskene støbes i lukkede forme og overfladebehandles med en klar gelcoat. Til rengøring anbefaler vi Clean & Shine.

SKABE
16 mm melaminbelagt spånplade med melaminkantbånd afhængig af dekor. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvet top og bund, bagplade og hylder. Højskabe og overskabe leveres som standard med hvide bagplader i hvide skabe og alufarvede bagplader for øvrige dekors samt 5 mm glashylder med polerede kanter. Alle skabe leveres som standard med moderne greb i krom.

LÅGER OG FRONTER
18 mm foliebelagt MDF plade for skabe i hvid og hvid højglans, mens øvrige dekors leveres med fronter i 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

SKUFFER
Solid skuffe med integreret skuffetræk og metalgavle. Skuffen har endvidere fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning for en behagelig lukning. Skuffen kan justeres i tre retninger. Øverste skuffe i vaskeskabet er med udskæring til rørføringen.

SPEJLE MED FORSKELLIGE LYSKILDER
Spejlene fås med indbygget LED lys eller uden lys med tilvalg af forskellige eksterne LED lamper. Alle spejle leveres inkl. vægbeslag. Varmelegeme til reduktion af dug på spejlet kan tilkøbes.

SPEJLSKABE
Alle spejlskabe leveres som standard med integreret stikkontakt og afbryder placeret i toppen samt dobbeltsidede spejllåger med justerbare hængsler og dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Top, bund og bagplade er alufarvede. Spejlskabene leveres enten med et skjult indfræset greb i underkanten eller løse greb i krom, som du selv vælger, om du vil montere. Der kan tilkøbes forskellige LED lamper til spejlskabe uden lys.

Energimærke og produktdatablad kan downloades fra produktdatabasen eller ved at anmode om en trykt kopi.

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bekymrer vi os om din sikkerhed. Derfor har vi formonteret alle de elektriske dele i vores møbler, så du er sikret en tryg og sikker installation. Samtidig vil vi gerne give dig mulighed for at udnytte pladsen i dit badeværelse bedst muligt. Derfor tilbyder vi udelukkende IP44 godkendte produkter, så du kan møblere så tæt på vandet som muligt og samtidig få den skabsplads, du ønsker.

Alle vores møbler med elektriske dele er CE-mærket med angivelse af klassificering. Vi anbefaler, at installationer udføres af autoriseret elinstallatør i henhold til lovgivningen.

MONTAGE
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer.

GARANTI
Der ydes 10 års garanti mod fabrikationsfejl på håndklædetørrere ydes der 5 års garanti.

Praktiske oplysninger

FØR DER BESTILLES
Bestil dit nye Scanbad møbelsæt ud fra vores indretningsforslag i dette katalog. Du kan også sammensætte dit eget individuelle møbelsæt ved hjælp af elementprislisten.

FØR DER MONTERES
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer. Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af el, vand og afløb skal foretages i forhold til lovgivningen. Bemærk at der er måltolerancer på vaskene.

VEDLIGEHOLDELSE
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår fugtskader på møblerne.

GENERELT
Scanbad forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Installationsmål

Installationsmål for vandtilslutning og afløb i væg

Monteringsvejledninger

502 Plejevejledning
651 Møbelpakke med låger (Mikado vaske og Uno 90 cm)
652 Overskab
677 Håndtering af spejllåger
700 Elvejledning
827 Møbelpakke med metalskuffer (Uno, Ludo og Lotto vaske)
865 Møbelpakke med låger (Uno, Ludo og Lotto vaske)
880 Forstørrelsesspejl
928 Lotto vask
995 Spejlskab med integreret LED belysning i lågerne
1014 Stripe spejl
1049 Møbelpakke med træskuffer (Mikado og 90 cm Uno vaske)
1052 Spejlskab med integreret LED belysning i top
1058 Jupiter og Venus LED lampe - montering på spejl eller spejlskab
1059 Lyspanel til spejlskab
1060 Plano og Stratos LED lampe - montering på spejl eller spejlskab
1064 Lyspanel med LED strip til spejlskab
1071 Varmeplade til spejle
1074 Møbelpakke med træskuffer (Uno, Ludo og Lotto vaske)
1076 Møbelpakke med metalskuffer (Mikado og 90 cm Uno vaske)
1078 Lysramme til vaskeskabe
1081 Højskab (30 cm bredde)
1082 Højskab (40 cm bredde)
1091 Afdækningsring - udskæring til rørføring - Ø56mm
1092 Afdækningsring - udskæring til rørføring - Ø35mm
1098 Spejlskab uden belysning - tilvalg af lamper
1105 Repeat spejl
1184 Vaskeskab med 4 skuffer
1193 Hekla håndklædetørrer
1194 Teide håndklædetørrer
1199 Select spejl
1222 Corona spejl
1225 Spejle uden belysning
1265 Limbo vaskeskab med 1 låge og 2 skuffer
1266 Limbo vaskeskab med 2 låger
1267 Trådkurv
1272 Spejle
1286 Select spejlskab
1334 Højskab med 1 låge