Accessibility.GoToContent

MULTO

Scanbad Multo

Scanbad Multo er helt enkelt og gennemtænkt design til store og små badeværelser. Her er hverdagsglæde til den tre-årige, som elsker at vaske bamsen, og til hende der altid har travlt med at komme ud ad døren. Orden i skufferne, der kan tåle at blive åbnet mange gange hver dag og håndvaske, der stadig er skinnende og pæne efter mange års brug. Multo er rigtig god værdi for pengene og gennemtænkt dansk design produceret i Danmark.

Se Multo kataloget

Hvilken håndvask foretrækker du?

I Scanbad Multo kan du vælge mellem forskellige vaskedesigns i sanitetsporcelæn og helstøbt marmor. Vi har noget til alle badeværelser – uanset størrelse og udformning.  Vælg mellem enkeltvaske med et bassin og masser af bordplads eller dobbeltvaske med plads til to ad gangen.

AMBER, SANITETSPORCELÆN

50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybderne 35 & 44 cm

LOTTO, SANITETSPORCELÆN

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Findes i dybderne 35 & 44 cm

Skuffer eller låger?

Den billigste Scanbad løsning er Multo med låger. Her er god hyldeplads og der er ingen, som kan smække med lågen, for her er praktisk soft-close. Foretrækker du skuffer, så kan du selvfølgelig også vælge det. Kvaliteten på låger og skuffer er den samme, og vi giver 10 års garanti, så du kan stole på, at dine møbler fra Multo kan holde i mange år.

Find forhandler

Smukke spejle, der passer til dit badeværelse

De flotte spejle fra Multo fås både med og uden lys, så vælg med omhu, når du vælger spejl. Har du valgt et bredt møbel, kan du selvfølgelig få et spejl, der fylder i hele bredden, så hele familien kan spejle sig. Du kan også vælge det runde Corona-spejl, der er smukt oplyst bagfra og giver et blødt og indbydende lys i dit badeværelse.

SELECT SPEJL

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 1.410 kr excl lys

SHINE SPEJL

75 -90

Pris fra 3.630 kr.

CORONA SPEJL

60 - 75 - 90

Pris fra 3.195 kr

Vælg spejlskabe når du har brug for ekstra opbevaring

Tænk over dit opbevaringsbehov, når du vælger spejlløsning. I et lille badeværelse kan du med fordel udnytte vægpladsen med et spejlskab og få ekstra opbevaringsplads bag spejllågerne. 

TOP SPEJLSKAB

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 4.155 kr

SELECT SPEJLSKAB

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 2.790 kr excl lys

Udnyt væggen til ekstra opbevaringsplads i badeværelset

Med højskabe får du masser af plads til dine håndklæder og dit undertøj, så du altid har det lige ved hånden efter badet. Placer to eller flere skabe sammen og byg din egen skabsvæg. Du kan vælge mellem to højskabsmodeller og supplere med en vasketøjskurv, der nemt kan trækkes ud og lægges tøj i. Et overskab eller to er praktisk over toilettet eller radiatoren. Du får optimal udnyttelse af væggen og ekstra opbevaring. Til Scanbad Multo skabe og spejlløsninger kan du vælge funktionelt tilbehør, der giver dig ekstra komfort i hverdagen.

Produktinformation

PORCELÆNSVASKE
Scanbad porcelænsvaske består af sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.

SKABE
16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Bagplader i alle skabe er vendbare med hvid på den eneside og alufarvet på den anden side. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvet bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres som standard med 4 mm glashylder med polerede kanter. Mulighed for tilvalg af indbygget LED lysliste indvendigt i skabe, LED lys med stikkontakt i vaskeskabe, vasketøjsposer og træbakker. Se mere om tilvalg i prislisten.

LÅGER OG FRONTER
Multo leveres med fronter i 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Folien på alle hvide Multo varianter er en PVC-fri folie, som består af 40% genbrugsmateriale. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

SKUFFER
Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk fra Grass. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Til alle skuffer medleveres skridsikre gummimåtter som standard. Mulighed for tilvalg af LED lysliste mellem vask og skab, LED lys i skuffer, stikkontakt, træbakker samt greb. Se yderligere om tilvalg i prislisten.

SVÆVEHYLDER
Med skjult ophæng. 32 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Leveres komplet med beslag m.v. til justering og skjult montering.

SPEJLE MED FORSKELLIGE LYSKILDER
Spejlene fås med indbygget LED lys eller med forskellige eksterne lamper. Alle spejle leveres inkl. justérbart vægbeslag. Tilvalg af varmelegeme til reduktion af dug på spejlet kan købes til udvalgte modeller. Se yderligere om el-specifikationer, tilvalg og IP-godkendelser i prislisten.

SPEJLSKABE
Alle spejlskabe leveres som standard med indbygget stikkontakt og afbryder placeret centreret midt for i Multo.
Derudover dobbeltsidede spejllåger med justerbare hængsler og dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Top, bund og bagplade er alufarvede. Spejlskabene leveres enten med et skjult indfræst greb i underkanten eller løse greb i krom, som du selv vælger, om du vil montere. Der kan tilkøbes forskellige LED lamper til spejlskabe uden lys. 

Spejle og spejlskabe med lysstyring er med 12 V lyssystem som giver dig følgende muligheder:
1. Lysstyring med med hukommelse af sidste indstillinger:
- Tænd- og slukfunktion
- Trinløs dæmpning med 4 presets
- Trinløs farvetemperaturstyring af dit lys (2100 – 6500 K)* med 4 presets Den elektroniske lysstyring kræver et 5 sekunders interval mellem sluk og tænd for at huske sidste indstilling.
2. Meget god farvegengivelse (Ra 90+)
*) 2100K er meget varmt, næsten rødligt lys og 6500K er meget koldt, næsten blåligt.
Levetid af driver og LED nedsættes, hvis lyset er tændt konstant. Energimærke og produktdatablad kan downloades her på siden eller ved at anmode om en trykt kopi.

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bekymrer vi os om din sikkerhed. Derfor har vi formonteret alle de elektriske dele i vores møbler, så du er sikret en tryg og sikker installation. Samtidig vil vi gerne give dig mulighed for at udnytte pladsen i dit badeværelse bedst muligt. Derfor tilbyder vi med undtagelse af lys under vask (IP 21) udelukkende IP44 godkendte produkter, så du kan møblere så tæt på vandet som muligt og samtidig få den skabsplads, du ønsker. Vi henviser til mere information under den enkelte serie her på siden.

Alle vores møbler med elektriske dele er CE-mærket med angivelse af klassificering. Vi anbefaler, at installationer udføres af autoriseret elinstallatør i henhold til lovgivningen.

TRÆBAKKER
Funktionelle opbevaringsbakker til skuffer og skabe, som også kan flyttes rundt, hvor der er brug for dem. Bakkerne er i massivt egetræ. Til vedligeholdelse af træet anbefaler vi vores olieringsplejemiddel, som også giver træet et hvidpigmenteret look. Tilkøbes fra prislisten.

GREB
Multo leveres med et standardgreb i krom, der er inkluderet i prisen. Der kan mod merpris også tilvælges andre modeller fra vores store udvalg af greb med hver sit design, farve og udtryk. 

MONTAGE
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer.

GARANTI
Der ydes 10 års garanti. På håndklædetørrere ydes der 5 års garanti.

Praktiske oplysninger

FØR DER BESTILLES
Bestil dit nye Scanbad møbelsæt ud fra vores indretningsforslag i dette katalog. Du kan også sammensætte dit eget individuelle møbelsæt ved hjælp af elementprislisten.

FØR DER MONTERES
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer. Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af el, vand og afløb skal foretages i forhold til lovgivningen. Bemærk at der er måltolerancer på vaskene.

VEDLIGEHOLDELSE
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår fugtskader på møblerne.

GENERELT
Scanbad forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Installationsmål

Installationsmål for vandtilslutning og afløb i væg

Monteringsvejledninger

502 Plejevejledning
651 Møbelpakke med låger (Mikado vaske og Uno 90 cm)
652 Overskab
677 Håndtering af spejllåger
700 Elvejledning
865 Møbelpakke med låger (Uno, Ludo og Lotto vaske)
880 Forstørrelsesspejl
928 Lotto vask
1058 Jupiter og Venus LED lampe - montering på spejl eller spejlskab
1071 Varmeplade til spejle
1074 Møbelpakke med træskuffer (Uno, Ludo og Lotto vaske)
1076 Møbelpakke med metalskuffer (Mikado og 90 cm Uno vaske)
1078 Lysramme til vaskeskabe
1081 Højskab (30 cm bredde)
1091 Afdækningsring - udskæring til rørføring - Ø56mm
1092 Afdækningsring - udskæring til rørføring - Ø35mm
1105 Repeat spejl
1193 Hekla håndklædetørrer
1194 Teide håndklædetørrer
1199 Select spejl
1222 Corona spejl
1225 Spejle uden belysning
1267 Trådkurv
1286 Select spejlskab
1334 Højskab med 1 låge