Accessibility.GoToContent

BRUSEVÆGGE

BRUSEVÆGGE TIL ETHVERT BEHOV

Er du ked af at blive lukket inde i en bruseniche og foretrækker et åbent bruseområde, så er der en række rigtig fine muligheder for at sammensætte en Match bruseløsning helt enkelt blot med en eller to faste brusevægge. Match brusevægge fås i hele 6 forskellige bredder fra 70 til 140 cm.

TYPEN AF GLAS TIL BRUSEVÆGGEN ER VIGTIG

Vær opmærksom på, at kvaliteten af glasset er vigtigt, hvis du vil have en brusevæg, du kan bruge i mange år, og som er nem at rengøre. Match glas til brusevægge er et stærkt 6 mm hærdet sikkerhedsglas, som er supernemt at holde rent, fordi det er easycare behandlet, så det er modstandsdygtigt mod snavs & kalk.

ENKEL BRUSEVÆG 80 CM

Denne helt enkle Match brusevæg i satin er fastgjort med en teleskopstang, som kan justeres  fra 60-100 cm. Gulvprofilen er standard og giver en sprøjtetæt brusevæg. Alternativet er et helt enkelt gulvbeslag, som giver et svævende udtryk. Begge gulvløsninger er inkluderet i pakken. Brusevæggen koster 3.250 kr i str. 70, 80, 90 og 100 cm bredde.

ENKEL BRUSEVÆG SORT

Denne flotte Match brusevæg i sort er fastgjort med en tværgående stabiliseringsarm som findes i 2 længder. Når du vælger stabiliseringsarm fremfor teleskopstang, kan du lave selve bruseområdet bredere end 100 cm. Scanbad brusevæggen med sort profil koster 3.250 kr i str. 70, 80, 90 og 100 cm bredde.

BRUSEVÆG & BRUSEDØR

Du kan også kombinere en glas brusedør med en svingdør som vist her. Læs mere om mulighederne for forskellige Match brusedøre her.

HVAD ER FORDELEN VED BRUSEVÆGGE I GLAS?

Med brusevægge i glas er du fri for at åbne og lukke døre, du slipper for at lukke dig inde. Indretter du det som løsningen med 2 brusevægge som nedenfor, slipper du også for vand i resten af badeværelset. 

MED TO FASTE BRUSEVÆGGE I GLAS

En superflot walk-in bruseløsning, hvor der er et minimum af vand udenfor bruseområdet. Her er brugt 2 faste brusevægge og 2 teleskopstænger. Brusevægge koster pr stk. 3.250 kr og teleskopstang pr stk. 520 kr, og så er der brugt en samlekit til 135 kr. En flot bruseløsning til en god pris.

Find forhandler