Accessibility.GoToContent

BRUSEVÆGGE

BRUSEVÆGGE TIL ETHVERT BEHOV

Er du ked af at blive lukket inde i en bruseniche og foretrækker et åbent bruseområde, så er der en række rigtig fine muligheder for at sammensætte en Match bruseløsning helt enkelt blot med en eller to faste brusevægge. Match brusevægge fås i hele 6 forskellige bredder fra 70 til 140 cm.

TYPEN AF GLAS TIL BRUSEVÆGGEN ER VIGTIG

Vær opmærksom på, at kvaliteten af glasset er vigtigt, hvis du vil have en brusevæg, du kan bruge i mange år, og som er nem at rengøre. Match glas til brusevægge er et stærkt 6 mm hærdet sikkerhedsglas, som er supernemt at holde rent, fordi det er easycare behandlet, så det er modstandsdygtigt mod snavs & kalk.

ENKEL BRUSEVÆG 80 CM

Denne helt enkle Match brusevæg i satin er fastgjort med en teleskopstang, som kan justeres  fra 60-100 cm. Gulvprofilen er standard og giver en sprøjtetæt brusevæg. Alternativet er et helt enkelt gulvbeslag, som giver et svævende udtryk. Begge gulvløsninger er inkluderet i pakken. Brusevæggen koster 3.250 kr i str. 70, 80, 90 og 100 cm bredde.

ENKEL BRUSEVÆG SORT

Denne flotte Match brusevæg i sort er fastgjort med en tværgående stabiliseringsarm som findes i 2 længder. Når du vælger stabiliseringsarm fremfor teleskopstang, kan du lave selve bruseområdet bredere end 100 cm. Scanbad brusevæggen med sort profil koster 3.250 kr i str. 70, 80, 90 og 100 cm bredde.

BRUSEVÆG & BRUSEDØR

Du kan også kombinere en glas brusedør med en svingdør som vist her. Læs mere om mulighederne for forskellige Match brusedøre her.

HVAD ER FORDELEN VED BRUSEVÆGGE I GLAS?

Med brusevægge i glas er du fri for at åbne og lukke døre, du slipper for at lukke dig inde. Indretter du det som løsningen med 2 brusevægge som nedenfor, slipper du også for vand i resten af badeværelset. 

MED TO FASTE BRUSEVÆGGE I GLAS

En superflot walk-in bruseløsning, hvor der er et minimum af vand udenfor bruseområdet. Her er brugt 2 faste brusevægge og 2 teleskopstænger. Brusevægge koster pr stk. 3.250 kr og teleskopstang pr stk. 520 kr, og så er der brugt en samlekit til 135 kr. En flot bruseløsning til en god pris.

FÅ INSPIRATION FRA ANDRE

Se hvor flotte brusevæggene og ikke mindst badeværelserne er blevet hos Andria & Nezan, som selv har været i gang med at renovere. De har valgt samme look til begge badeværelser, og det giver et flot og ensartet look i huset.

Ofte stillede spørgsmål om brusevægge

Scanbad Match brusevægge og -døre har hæve-sænkebeslag, der normalvis ikke behøver smøring hvis baderummet ellers er rent og relativt støvfrit. Hvis hængslerne skulle få behov for smøring, anbefales det at smøre hængslerne med armaturvaseline eller silikonefedt ved hjælp af en vatpind eller flydende (spray) smøremiddel. (NB! Brug ikke olie)

Med Scanbad Match kan du vælge mellem flere forskellige mål af brusevægge, og de fleste mål fås i sort eller krom. Dertil skal du vælge en afstivning, så din faste brusevæg står stabilt og godt i dit badeværelse.

Du bør vælge en brusevæg, der passer ind i dit badeværelse og hvor designet spiller sammen med resten af indretningen. Tænk over pladsen på dit badeværelse og sørg for at vælge en løsning, der passer ind i rummet.

Med Scanbad Match brusevægge følger der altid en monteringsvejledning med, som du nemt kan følge og selv sætte din brusevæg op. Husk at der altid skal være en form for afstivning, når du køber Scanbad Match fast brusevæg (model D) – her kan du vælge mellem flere forskellige arme og stænger.

Med brusevægge i glas er du fri for at åbne og lukke døre, du slipper simpelthen for at lukke dig inde. Indretter du det som løsningen med 2 brusevægge, slipper du også for vand i resten af badeværelset.

Hvis du foretrækker et åbent bruseområde, så er der en række rigtig fine muligheder for at sammensætte en Scanbad Match bruseløsning helt enkelt blot med en eller to faste brusevægge. Scanbad Match brusevægge fås i hele 6 forskellige bredder fra 70 til 140 cm.

Find forhandler