Accessibility.GoToContent

BRUSEHJØRNER

BRUSEHJØRNER I MANGE UDGAVER

Scanbads fleksible sortiment i både Match & Maxi serierne giver mange kombinationsmuligheder, så du kan vælge det brusehjørne, der passer bedst til dit badeværelse. Og det enkle og tidløse udtryk giver dig en bruseløsning, der holder i mange år både i brug og i design.

Profilernes enkle og stilfulde design uden skarpe kanter giver et let, luftigt og tidløst udtryk. Samtidig gemmer profilerne på gennemtænkte funktioner, der er med til at sikre dig en stabil og velfungerende bruseløsning, du bliver glad for at bruge i mange år fremover.

HVILKET BRUSEHJØRNE SKAL JEG VÆLGE?

Du kan få et buet brusehjørne, et brusehjørne med svingdøre, et brusehjørne med frostet glas eller isglas og et brusehjørne med skydedør, så der er muligheder nok og ikke mindst størrelser. Vælg efter størrelsen på badeværelset og ønsket om plads i brusehjørnet.

BUET BRUSEHJØRNE 

Et buet brusehjørne har den fordel, at det ikke tager så meget plads op, som et firkantet. Her er mere albuerum i badeværelset, og når brusehjørnet ikke er i brug, kan buerne skubbes helt ind og give yderligere plads.
Vælg mellem sort eller satin profiler.

BUET BRUSEHJØRNE MED FROSTET GLAS

Et brusehjørne med frostet glas giver lidt mere privatliv under bruseren og de buede brusedøre i glas giver mere plads i resten af badeværelset. Frostet glas fås med satin profiler som vist her.

MATCH BRUSEHJØRNE MED SVINGDØRE I SORT

Et helt enkelt look med de smalle sorte profiler og 2 praktiske svingdøre. Svingdørene kan både åbne udad og indad, så de kan skubbes væk, når der ikke bruses.

ET 90 X 90 BRUSEHJØRNE MED FOLDEDØRE

De smarte foldedøre kan foldes helt ind, når bruseområdet ikke bruges. Det er smart og perfekt i et lille badeværelse.

ET 90 X 90 BRUSEHJØRNE MED SVINGDØR

Her er en svingdør kombineret med en fast brusevæg med sorte profiler. Et flot brusehjørne, som kan placeres helt tæt op ad vaskeskabet, fordi den faste brusevæg beskytter mod vandstænk. Det er en god udnyttelse af pladsen.

ET 90 X 90 BRUSEHJØRNE MED DELVIS FAST VÆG OG SVINGDØR

Denne kombination er med 2 faste brusevægge med svingdøre og endnu en af de mange flotte muligheder med Match. Her kan du placere tæt på møblet og samtidig folde døren ind, når brusehjørnet ikke er i brug. Smart.

NYHED! INTET ROD I BRUSEHJØRNET

Alle hader et rodet badeværelse og især i bruseområdet. Med Tower-hjørnehylden som en integreret del af Match serien kommer der opbevaringsplads til shampoo, sæbe og hvad man ellers har behov for til badet. Tower fås i både sort og satin.

STORE BRUSEHJØRNER MED SKYDEDØRE

TO BRUSEHJØRNER MED SKYDEDØRE

Classic skydedør er en super kvalitets skydedør til en god pris. Et diskret og enkelt udtryk.

Deluxe skydedør er en ekstra stabil og lydsvag skydedør med softstop funktion. Kører med 2 hjul og har et eksklusivt udtryk.

Glasset i Maxi brusehjørnerne er 8 mm hærdet sikkerhedsglas, som er EasyCare behandlet på de indvendige sider, så du ikke skal kæmpe med kalk på glasset.

BRUSEHJØRNE MED CLASSIC SKYDEDØR 

En løsning på 120 x 90 cm, der giver ekstra plads i brusehjørnet. Den er vist med en fast brusebrund i en stærk og ekstrem stabil konstruktion.

BRUSEHJØRNE MED DELUXE SKYDEDØR

Et lækkert stort brusehjørne på 160 x 90, hvor man sagtens kan være flere. Flot og eksklusivt udtryk og en fornøjelse at skubbe op og i.

Ofte stillede spørgsmål om brusehjørner

Inden du køber et brusehjørne, er der flere faktorer, du bør tænke på så du vælger det helt rigtige til dig og dine behov:

  1. Opmåling: Sørg for at få målt pladsen på dit badeværelse, før du vælger et brusehjørne. Tænk over størrelsen og formen på den bruseløsning, der passer bedst til dit badeværelse, og husk at der også skal være plads til andet såsom inventar og tilbehør.
  2. Form og design: Scanbad Match brusedøre og -vægge fås i forskellige farver og former, så tænk over hvad der matcher resten af badeværelset bedst.
  3. Vedligeholdelse: Er det let at vedligeholde det brusehjørne, du tænker på? Scanbat Match og Maxi har brusevægge og -døre, der er behandlet med den miljøvenlige og hårdføre EasyCare-behandling, som gør at kalk og snavs ikke sætter sig fast. Brug en flot og god bruseskraber fra Scanbad til at tørre bruseren af efter brug.

Et bruseforhæng kan være en fin og billig løsning på dit badeværelse, men det er simpelthen så irriterende at skulle kæmpe med et klæbende, vådt bruseforhæng, hver gang du skal i bad. Her kan du med en dør fra Scanbad Match få en langt mere stilfuld og enkel løsning.

Størrelsen på dit brusehjørne afhænger af personlige præferencer og størrelsen på dit badeværelse. Du skal bare huske på at din bruseoplevelse skal være komfortabel, og der skal være plads nok til at du kan bevæge dig uden at støde ind i vægge eller døre.

Med Scanbad Match og Maxi følger der altid en monteringsvejledning med, så du nemt selv kan montere din brusevæg. Er du ikke selv helt tryg ved at skulle montere en brusevæg, kan du få hjælp fra en autoriseret installatør.

Husk at du altid skal have en autoriseret VVS-installatør til at installere afløb- og elinstallationer, for at sikre at alle samlinger er tætte. Kloakarbejdet skal også udføres af en autoriseret kloakmester.

Nej, det er ikke svært at montere en Scanbad Match brusevæg. Føler du dig ikke tryg ved at montere den, kan du altid få hjælp fra en autoriseret VVS-installatør.

Scanbad Match og Maxi brusevægge og -døre er alle behandlede med EasyCare, som både er miljøvenlig og hårdfør. Dette betyder at kalk og snavs ikke sætter sig fast på brusedørene eller -væggene, så du blot skal tørre det hele af efter dit bad.

Find forhandler