Accessibility.GoToContent

NOW

Scanbad NOW

Velkommen til NOW-serien, som forener funktionalitet og æstetik på en unik måde med ensfarvede eller fine stribede fronter i klassisk hvid, beroligende lyseblå og varm lys sand. Det elegante look kan kombineres med et åbent rum, så du får et skønt, trendy look, eller du kan vælge et helt enkelt look med blot én skuffe.
NOW findes i bredderne 60, 80 & 100 cm.

Udforsk NOW og skab dit eget eksklusive velvære badeværelse.

Se NOW kataloget

flot og enkel vask

NOW vasken er en fin porcelænsvask med afrundede sider og god dybde.
Porcelæn er holdbart, nemt at rengøre og er det foretrukne valg til din håndvask.

AMBER, SANITETSPORCELÆN

60 - 80 - 100

Findes i dybde 44 cm

NOW FÅS I 3 FLOTTE FARVER - MED ELLER UDEN STRIBER

NOW fås i 3 udvalgte farver, som du kan få med eller uden striber. De flotte fronter tilføjer smuk elegance til dit badeværelse, og du kan frit vælge om du vil gå efter det ene eller det andet look

HVID MAT

SAND MAT

LYSEBLÅ MAT

HVID MAT STRIBET

SAND MAT STRIBET

LYSEBLÅ MAT STRIBET

Én skuffe, to skuffer eller åbent rum?

Med Scanbad NOW kan du vælge mellem 2 højder af vaskeskabe. Vaskeskabet med en højde på 32 cm har 1 skuffe, hvorimod det med en højde på 64 cm enten fås med 2 skuffer eller med 1 skuffe samt et åbent rum. Bemærk også det enkle og slanke sorte greb.

Vælg én skuffe i kombination med et åbent rum og brug det åbne rum til at skabe stemning med fx håndklæder i en lækker farve.

Find forhandler

Smukke spejle til dit badeværelse

De flotte spejle fra Now fås både med og uden lys, så du har frit valg, når du vælger spejl. Alle spejlene er af høj kvalitet og passer perfekt til et badeværelse med NOW-møbler. Vælger du et spejl uden lys, kan du selvfølgelig tilkøbe lamper, som matcher både spejl og badeværelse.

CORONA SPEJL

60 - 75 - 90

Pris fra 2.935 kr.

SHINE SPEJL

75 -90

Pris fra 3.705 kr.

REPEAT SPEJL

60 - 80- 90

Pris fra 2.405 kr.

SELECT SPEJL EKSKL. LYS

60 - 80 - 100

Pris fra 840 kr.

SELECT SPEJL MED SORT KANT EKSKL. LYS

60 - 80 - 100

Pris fra 1.510 kr.

Få ekstra opbevaring med det flotte spejlskab

Med et spejlskab får du ekstra opbevaring på dit badeværelse. Så er pladsen trang, kan et spejlskab være den helt rette løsning for dig og dit badeværelse. Her fås spejlskabet selvfølgelig med matchende sidegavle, så møblerne hænger sammen og du får et ensartet look på badeværelset.

TOP SPEJLSKAB

60 - 80 - 100

Pris fra 5.100 kr.

FÅ overblik og undgå rod i badeværelset

Med praktiske højskabe på badeværelset, får du masser af plads til at opbevare alle dine ting. De flotte højskabe fra NOW kan bruges enkeltvis eller sættes sammen to og to, så du får et dobbelt højskab. Lågerne er nemlig vendbare, så du nemt selv kan få det look, du ønsker. Højskabet har masser af praktisk opbevaringsplads til alt det du gerne vil gemme væk. Her er nemlig hele 5 flytbare glashylder samt én træhylde.

Højskabet koster 3.255 kr. pr. stk.

Produktinformation

PORCELÆNSVASKE
Scanbad porcelænsvaske består af sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.

SKABE
16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter med undtagelse af skabe i mat hvid, som er i 16 mm melaminbelagte spånplader med ABS-kanter, som efterfølgende er lakket på yderside og kanter. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til
montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvet bund og bagplade.
Højskabe leveres som standard med 4 mm glashylder med polerede kanter. 
Bagplader i alle skabe er hvide eller alufarvet, afhængig af skabets dekor.

LÅGER OG FRONTER
NOW i hvid mat er 19 mm melaminbelagt spånplade
med ABS-kanter, der efterfølgende er lakket på yderside og kanter.
Øvrige dekors leveres med fronter i 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

SKUFFER
Skufferne i NOW er solide træskuffer med fuldt skuffeudtræk, selvindtræk og dæmpning. Øverste skuffe  er med udskæring til rørføring og rumdeler.
Skufferne er justerbare.

SPEJLE MED FORSKELLIGE LYSKILDER
Spejlene fås med indbygget LED lys eller med forskellige eksterne lamper. Alle spejle leveres inkl. justérbart vægbeslag. Tilvalg af varmelegeme til reduktion af dug på spejlet kan købes til udvalgte modeller. 

SPEJLSKABE
Alle spejlskabe leveres som standard med indbygget stikkontakt og afbryder placeret centreret midt for i NOW.
Derudover dobbeltsidede spejllåger med justerbare hængsler og dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Top, bund og bagplade er alufarvede. Spejlskabene leveres enten med et skjult indfræset greb i underkanten eller løse greb i krom, som du selv vælger, om du vil montere. 

Levetid af driver og LED nedsættes, hvis lyset er tændt konstant. 

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bekymrer vi os om din sikkerhed. Derfor har vi formonteret alle de elektriske dele i vores møbler, så du er sikret en tryg og sikker installation. Samtidig vil vi gerne give dig mulighed for at udnytte pladsen i dit badeværelse bedst muligt. Derfor tilbyder vi med undtagelse af lys under vask (IP 21) udelukkende IP44 godkendte produkter, så du kan møblere så tæt på vandet som muligt og samtidig få den skabsplads, du ønsker. 

Alle vores møbler med elektriske dele er CE-mærket med angivelse af klassificering. Vi anbefaler, at installationer udføres af autoriseret elinstallatør i henhold til lovgivningen.

GREB
NOW leveres med et topgreb i mat sort, der er inkluderet i prisen. 

MONTAGE
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer.

GARANTI
Der ydes 10 års garanti. 

Praktiske oplysninger

FØR DER BESTILLES
Bestil dit nye Scanbad møbelsæt ud fra vores indretningsforslag i dette katalog. Du kan også sammensætte dit eget individuelle møbelsæt ved hjælp af elementprislisten.

FØR DER MONTERES
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer. Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af el, vand og afløb skal foretages i forhold til lovgivningen. Bemærk at der er måltolerancer på vaskene.

VEDLIGEHOLDELSE
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår fugtskader på møblerne.

GENERELT
Scanbad forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Installationsmål

Installationsmål for vandtilslutning og afløb i væg

Monteringsvejledninger

502 Plejevejledning
1458 NOW vaskeskab
1458 NOW højskab
1104 TOP spejlskab
1105 Repeat spejl
1222 Corona spejl
1199 Select spejl
1396 Shine spejl