Accessibility.GoToContent

BRUSEKABINER

BRUSEKABINER FRA SCANBAD

Der er ikke noget bedre end at vågne op om morgenen, tage et varmt brusebad og vaske søvnen væk med vand. Vi er mange, som er glade for vores brusebad hver morgen, og det skal helst være med god plads i brusekabinen, og så er det rart, hvis ikke vandet er ud over hele badeværelset, så der ikke skal tørres for meget af bagefter.

Hos Scanbad har vi ikke kun badeværelsesmøbler, men også brusekabiner i forskellige varianter fx en helt lukket brusekabine. På denne side viser vi brusekabiner med bund fra vores XXL serie. Størrelsen på brusekabiner med bund fra XXL serien med 80 cm dybde er 120, 140 & 160 cm og tilsvarende bredder med 90 cm dybde. Du kan også finde andre bud på bruseafskærmninger, brusedøre og brusenicher uden fast bund.

120 x 90 BRUSEKABINE MED BUND

Classic brusekabine med skydedør i en rigtig god størrelse, der giver plads til armbevægelser.

Brusebunden fra Scanbad er enkel og elegant og blot 35 mm høj. Den består af et fiberarmeret kompositmateriale, som giver en utrolig stærk og stabil konstruktion. 

140 x 80 CM BRUSEKABINE MED BUND

Her viser vi en Deluxe brusekabine der er fritstående med 2 faste glasvægge og en skydedør på 140 cm. En ægte luksusløsning, hvor der er god plads i brusekabinen.

BRUSEBUND DER ER HÆVET OVER GULVET

Hvis du gerne vil kunne føre et afløb under bunden, så har vi en monteringskit med justerbare fødder, der hæver bunden. Det kan klikkes på bunden og sikre en stabil montage fx på et ujævnt gulv. Det afsluttes med et frontpanel i fiberforstærket plast, som også monteres nemt og kan tages af og på ved rengøring. 

Priseksempel brusebund 80 x 120 m/ front: 4.865 kr

GODT GREB TIL SKYDEDØREN 

Bemærk det elegante greb til Deluxe modellens skydedør.

KLIK NEMT SKYDEDØREN UD

Hvis du gerne vil gøre brusekabinen ekstra godt ren, så kan du nemt klikke skydedøren i glas ud. 

STABILISERINGSARM MEDFØLGER

Til en brusekabine med skydedøre og 2 faste brusevægge medfølger der også stabiliseringsarme som vist her.

Find forhandler