Accessibility.GoToContent

BRUSEKABINER

BRUSEKABINER FRA SCANBAD

Der er ikke noget bedre end at vågne op om morgenen, tage et varmt brusebad og vaske søvnen væk med vand. Vi er mange, som er glade for vores brusebad hver morgen, og det skal helst være med god plads i brusekabinen, og så er det rart, hvis ikke vandet er ud over hele badeværelset, så der ikke skal tørres for meget af bagefter.

Hos Scanbad har vi ikke kun badeværelsesmøbler, men også brusekabiner i forskellige varianter fx en helt lukket brusekabine. På denne side viser vi brusekabiner med bund fra vores Maxi serie. Størrelsen på brusekabiner med bund fra Maxi serien med 80 cm dybde er 120, 140 & 160 cm og tilsvarende bredder med 90 cm dybde. Du kan også finde andre bud på bruseafskærmninger, brusedøre og brusenicher uden fast bund.

120 x 90 BRUSEKABINE MED BUND

Classic brusekabine med skydedør i en rigtig god størrelse, der giver plads til armbevægelser.

Brusebunden fra Scanbad er enkel og elegant og blot 35 mm høj. Den består af et fiberarmeret kompositmateriale, som giver en utrolig stærk og stabil konstruktion. 

140 x 80 CM BRUSEKABINE MED BUND

Her viser vi en Deluxe brusekabine der er fritstående med 2 faste glasvægge og en skydedør på 140 cm. En ægte luksusløsning, hvor der er god plads i brusekabinen.

BRUSEBUND DER ER HÆVET OVER GULVET

Hvis du gerne vil kunne føre et afløb under bunden, så har vi en monteringskit med justerbare fødder, der hæver bunden. Det kan klikkes på bunden og sikre en stabil montage fx på et ujævnt gulv. Det afsluttes med et frontpanel i fiberforstærket plast, som også monteres nemt og kan tages af og på ved rengøring. 

Priseksempel brusebund 80 x 120 m/ front: 4.865 kr

GODT GREB TIL SKYDEDØREN 

Bemærk det elegante greb til Deluxe modellens skydedør.

KLIK NEMT SKYDEDØREN UD

Hvis du gerne vil gøre brusekabinen ekstra godt ren, så kan du nemt klikke skydedøren i glas ud. 

STABILISERINGSARM MEDFØLGER

Til en brusekabine med skydedøre og 2 faste brusevægge medfølger der også stabiliseringsarme som vist her.

Ofte stillede spørgsmål om brusekabiner

Vores Scanbad Match og Maxi brusekabiner, kan du delvist selv montere. Vores brusekabiner er nemme at gå til, hvis du er lidt fiks på fingrene, men husk at alle faste installationer skal håndteres af en autoriseret VVS-installatør. Dette gælder både afløb- og elinstallationer, da det er vigtigt at alle samlinger er helt tætte.

Selve kloakarbejdet på dit badeværelse skal også udføres af en autoriseret kloakmester.

I en brusekabine skal der selvfølgelig være plads nok, til at du kan bevæge dig rundt uden problemer. Størrelsen på dit badeværelse, har selvfølgelig også noget at sige. Med Scanbad Match kan du kombinere dig til en størrelse, der passer dig og dit badeværelse.

Hvis du har mere plads til rådighed, kan du overveje en større brusekabine. Her kan du med Scanbad Maxi finde ekstrastore brusekabiner, hvor du har god plads til at bevæge dig, når du er i bad. Også med Scanbad

I sidste ende vil størrelsen på din brusekabine afhænge af din specifikke situation og krav, så det er vigtigt nøje at overveje dine muligheder og rådføre dig med en professionel, hvis du er i tvivl om den bedste størrelse til dine behov.

I Scanbad Match og Maxi brusekabiner er den indvendige glasflade specialbehandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, og den behandling betyder, at kalk og snavs ikke sætter sig fast på dine brusevægge eller brusedøre - selv efter hele 30.000 aftørringer. Så det er ikke nødvendigt at afkalke din brusekabine.

Anvend badrens og spray på fliser, glas og armatur. Skyl efter og brug en af Scanbads smarte bruseskrabere til at fjerne resterende vand. Tør efter med en blød klud. Åben også afløbet og fjern hår & sæberester, spray badrens i og skyl efter med vand.

Vores Scanbad Maxi brusedøre kan klikkes helt ud forneden, så du nemt kan komme til, hvis du ønsker at rengøre disse steder.

Skimmelsvamp og mug i bruseren er et almindeligt problem på grund af fugten og varmen, der er i bruseområde. Vores Scanbad bruseløsninger er dog behandlet med EasyCare-behandling, som gør at kalk og snavs ikke sætter sig fast. Der kan dog selvfølgelig opstå misfarvninger på fugerne i brusekabinen, så her er nogle ting, du kan gøre for at fjerne mug fra dit brusebad:

  1. Bland en opløsning af lige dele hvid eddike og vand i en sprayflaske.
  2. Spray de berørte områder med opløsningen og lad det sidde i cirka 15 minutter.
  3. Skrub det udsatte sted med en børste eller svamp.
  4. Skyl området grundigt med vand og tør efter med en ren klud.

Husk også løbende at lufte godt ud i dit badeværelse, for at holde fugtighedsniveauet nede.

Hvis du har et alvorligt eller vedvarende problem med mug eller skimmelsvamp, er det vigtigt at undersøge om utætte rør eller dårlig ventilation giver dig problemer. Du kan også overveje at rådføre dig med en professionel for at sikre, at problemet bliver løst fuldt ud.

I din brusekabine skal der være et fald mod gulvafløbet på mellem 1 og 2 procent, så vandet kan løbe væk fra dette område. Dette gælder også området rundt om håndvasken. Husk at under badekar og fast inventar skal faldet være mindst 2 procent.

Find forhandler