Accessibility.GoToContent

HÅNDKLÆDETØRRERE

HVAD ER EN HÅNDKLÆDETØRRER?

Et skønt bad og så rækker du bare ud og griber håndklædet fra den smarte håndklædetørrer. Et lækkert, lunt og tørt håndklæde. Det gør enhver morgen en lille smule bedre. En håndklædetørrer er en slags håndklæderadiator, som du hænger dit håndklæde på, og så tørrer den dit håndklæde.

Hvis du kigger på markedet på håndklædetørrere vil du se, at du kan vælge mellem en elektrisk håndklædetørrer og en håndklædetørrer til vand. Scanbads håndklædetørrere er elektriske, hvilket har flere fordele.

NEM AT INSTALLERE

Hos Scanbad har vi 2 flotte elektriske håndklædetørrer modeller at vælge imellem alt afhængig af, hvor meget plads du har i dit badeværelse. Det gælder selvfølgelig for begge typer håndklædetørrere, at de er nemme at montere. En  håndklædetørrer med el har nemlig den fordel, at den blot tilsluttes med et el-udtag i væggen i modsætning til en håndklædetørrer på vand, som kræver en besværlig vandtilslutning. Derfor er det altid meget nemmere at opsætte en elektrisk håndklædevarmer i et eksisterende badeværelse. Der er selvfølgelig også mulighed for at installere håndklædetørreren med skjult ledningsføring.

Scanbads håndklædetørrere er desuden IP44 godkendt til vådrum, så de kan placeres så tæt som 60 cm fra din brusekabine eller badekar, og så er det varme håndklæde jo nemt at nå.

MINIMALT STRØMFORBRUG

Du spørger måske dig selv, om ikke sådan en elektrisk håndklædetørrer har et enormt elforbrug? Nej, det har den slet ikke - en Scanbad håndklædetørrer har et minimalt elforbrug, og så kan du selvfølgelig tænde og slukke for den, så du ikke bruger den mere end højst nødvendigt. Den maximale varme fra en Scanbad håndklædetørrer er 60 grader. 

STØRRELSER, FARVER & MATERIALER

Scanbad håndklædetørrerne er fremstillet i en klassisk og enkel udgave i rustfrit stål, som passer ind i de fleste badeværelser. Hver model findes i 2 størrelser, så vi har helt sikkert en håndklædevarmer, som passer til dit badeværelse.

Find din nærmeste forhandler

HVILKEN HÅNDKLÆDETØRRER SKAL JEG VÆLGE?

Det afhænger meget af pladsen i dit badeværelse, og hvor mange I er i husstanden. Tænk smart ift placering. En håndklædetørrer kan fint placeres under en skråvæg og på den måde udnytte pladsen. Se vores Teide & Hekla håndklædetørrere nedenfor.

TEIDE HÅNDKLÆDETØRRER

Stilfulde Teide passer ind i alle badeværelser, men er helt perfekt til mindre badeværelser, hvor der ikke er meget vægplads. Så hvis du troede, du ikke havde plads til en håndklædetørrer, skal du møde Teide.

Det er nemlig en superpraktisk vertikal håndklædetørrer, der kun tager ganske lidt vægplads.

Gør som vist på billedet og brug Teide som både håndklædekrog ved håndvasken og tørrestativ til badehåndklædet. Så er der altid lækre, lune håndklæder.

TIP: PRAKTISK I SOMMERHALVÅRET

En håndklædetørrer med et lavt strømforbrug er superpraktisk, når der bliver slukket for gulvvarme eller radiator i sommerperioden. Den lille varme, som den afgiver sørger for, at badeværelset ikke føles fugtigt eller klamt.

HVAD KOSTER HÅNDKLÆDETØRREREN I STRØM?

En Teide håndklædetørrer i den mindste model på 80 cm bruger kun 15W i strøm.

Vælger du den høje model på 140 cm bruger den 30W.

TEIDE HÅNDKLÆDETØRRER I TO VERSIONER

Her er vist Teide i højden 80 cm med 4 håndklædekroge.  Den findes også i en model, der blot er 140 cm høj med 6 kroge.

HEKLA HÅNDKLÆDETØRRER

Hekla er den helt klassiske håndklædetørrer, som er perfekt, når du har vægpladsen til det og der er flere, som bruger badeværelset.

Her kan alle familiens håndklæder hænge, og du slipper for våde håndklæder, der hænger og bliver kedelige og klamme eller i værste fald ligger på gulvet.

TIP: SKUB TIL TEENAGEREN

Vi vil alle gerne have et lunt og tørt håndklæde, så en håndklædetørrer er også det bedste argument for at hænge sit eget håndklæde op.

Kræver lidt mere vægplads og er ideel i det større badeværelse, hvor familien har brug for god tørreplads til mange våde håndklæder. Den sparer dig for følelsen af et fugtigt og vandkoldt badeværelse og sikrer, at familiens håndklæder altid er klare og tørre til brug. 

HEKLA HÅNDKLÆDETØRRER I TO STØRRELSER

Hekla håndklædetørrer er 53 cm bred og kommer i 2 højder. Knap 87 cm høj med 3 rækker af 3 tværgående holdere i den laveste model  og 120 cm høj i den højeste med 3 rækker af hver 4 tværgående holdere.

Bemærk, at den korteste model vil passe perfekt til badeværelser med begrænset vægplads - fx under en skråvæg eller et vindue.

HÅNDKLÆDETØRRER & STRØMFORBRUG

En Hekla håndklædetørrer i den mindste model bruger blot 100W i strøm.

Vælger du den høje model på 120 cm bruger den 120W.

Ofte stillede spørgsmål om håndklædetørrere

En håndklædetørrer er designet til at varme og tørre håndklæder, men den kan selvfølgelig også fungere som radiator og give lidt varme til badeværelset. Det er dog vigtigt at bemærke, at en håndklædetørrer typisk ikke er designet til at være en primær varmekilde til et rum, og den kan muligvis ikke levere nok varme til effektivt at opvarme hele dit badeværelse.

Bemærk også at vores håndklædetørrere er elektriske, så derfor er det nok bedst at have en anden form for vamekilde i dit badeværelse. En vægmonteret radiator eller gulvvarme vil sikre at badeværelset er ordentligt opvarmet og behageligt at bruge.

Scanbad håndklædetørrere har ikke en timer på, til gengæld har de en nem tænd-/slukfunktion, så du nemt selv kan styre dit elforbrug.

En håndklædetørrer fra Scanbad er nem at montere og tilsluttes med et eludtag i væggen. Du har også mulighed for at montere den med skjule ledningsføring, her skal du dog have hjælp fra en autoriseret el-installatør.

Vores håndklædetørrere er elektriske, og dette gør dem nemme at eftermontere. En håndklædetørrer med vand kræver nemlig en besværlig vandtilslutning.

Når du monterer en håndklædetørrer, anbefales det generelt at placere den i en højde, så du nemt kan nå håndklæderne, samtidig med at den ikke sidder for højt eller for langt nede.

Højden afhænger selvfølgelig også af din personlige præference og det specifikke design af din håndklædetørrer.

Det er også vigtigt at sikre, at håndklædevarmeren er sikkert fastgjort til væggen, og at den er installeret et sted, der er sikkert og let tilgængeligt. Hvis du er usikker på, hvordan du korrekt installerer din håndklædetørrer, kan det være bedst at konsultere en autoriseret el- installatør for at få hjælp.

En Scanbad håndklædetørrer har et minimalt elforbrug, og så kan du selvfølgelig tænde og slukke for den, så du ikke bruger den mere end højst nødvendigt. Den maximale varme fra en Scanbad håndklædetørrer er 60 grader.

Vores Teide håndklædetørrer på 80 cm bruger 15W i strøm, Teide på 140 cm bruger 30W. Hekla fås også i 2 modeller, og den korte bruger 100 W i strøm, hvor den højere model bruger 120 W.

En Scanbad håndklædetørrer kan du nemt selv sætte op, da disse blot monteres med et el-udtag. Ønsker du en skjult ledningsføring, skal du dog have den sat op af en autoriseret el-installatør.

Det afhænger meget af pladsen i dit badeværelse, og hvor mange I er i husstanden. Tænk smart ift. placering. En håndklædetørrer kan fint placeres under en skråvæg og på den måde udnytte pladsen.

Scanbad Teide er en smallere håndklædetørrer, der er perfekt til de lidt mindre badeværelser, hvorimod Hekla er helt perfekt, når du har vægpladsen til det og i er flere, der bruger badeværelset.