Accessibility.GoToContent

HÅNDKLÆDETØRRERE

HVAD ER EN HÅNDKLÆDETØRRER?

Et skønt bad og så rækker du bare ud og griber håndklædet fra den smarte håndklædetørrer. Et lækkert, lunt og tørt håndklæde. Det gør enhver morgen en lille smule bedre. En håndklædetørrer er en slags håndklæderadiator, som du hænger dit håndklæde på, og så tørrer den dit håndklæde.

Hvis du kigger på markedet på håndklædetørrere vil du se, at du kan vælge mellem en elektrisk håndklædetørrer og en håndklædetørrer til vand. Scanbads håndklædetørrere er elektriske, hvilket har flere fordele.

NEM AT INSTALLERE

Hos Scanbad har vi 2 flotte elektriske håndklædetørrer modeller at vælge imellem alt afhængig af, hvor meget plads du har i dit badeværelse. Det gælder selvfølgelig for begge typer håndklædetørrere, at de er nemme at montere. En  håndklædetørrer med el har nemlig den fordel, at den blot tilsluttes med et el-udtag i væggen i modsætning til en håndklædetørrer på vand, som kræver en besværlig vandtilslutning. Derfor er det altid meget nemmere at opsætte en elektrisk håndklædevarmer i et eksisterende badeværelse. Der er selvfølgelig også mulighed for at installere håndklædetørreren med skjult ledningsføring.

Scanbads håndklædetørrere er desuden IP44 godkendt til vådrum, så de kan placeres så tæt som 60 cm fra din brusekabine eller badekar, og så er det varme håndklæde jo nemt at nå.

MINIMALT STRØMFORBRUG

Du spørger måske dig selv, om ikke sådan en elektrisk håndklædetørrer har et enormt elforbrug? Nej, det har den slet ikke - en Scanbad håndklædetørrer har et minimalt elforbrug, og så kan du selvfølgelig tænde og slukke for den, så du ikke bruger den mere end højst nødvendigt. Den maximale varme fra en Scanbad håndklædetørrer er 60 grader. 

STØRRELSER, FARVER & MATERIALER

Scanbad håndklædetørrerne er fremstillet i en klassisk og enkel udgave i rustfrit stål, som passer ind i de fleste badeværelser. Hver model findes i 2 størrelser, så vi har helt sikkert en håndklædevarmer, som passer til dit badeværelse.

Find din nærmeste forhandler

HVILKEN HÅNDKLÆDETØRRER SKAL JEG VÆLGE?

Det afhænger meget af pladsen i dit badeværelse, og hvor mange I er i husstanden. Tænk smart ift placering. En håndklædetørrer kan fint placeres under en skråvæg og på den måde udnytte pladsen. Se vores Teide & Hekla håndklædetørrere nedenfor.

TEIDE HÅNDKLÆDETØRRER

Stilfulde Teide passer ind i alle badeværelser, men er helt perfekt til mindre badeværelser, hvor der ikke er meget vægplads. Så hvis du troede, du ikke havde plads til en håndklædetørrer, skal du møde Teide.

Det er nemlig en superpraktisk vertikal håndklædetørrer, der kun tager ganske lidt vægplads.

Gør som vist på billedet og brug Teide som både håndklædekrog ved håndvasken og tørrestativ til badehåndklædet. Så er der altid lækre, lune håndklæder.

TIP: PRAKTISK I SOMMERHALVÅRET

En håndklædetørrer med et lavt strømforbrug er superpraktisk, når der bliver slukket for gulvvarme eller radiator i sommerperioden. Den lille varme, som den afgiver sørger for, at badeværelset ikke føles fugtigt eller klamt.

HVAD KOSTER HÅNDKLÆDETØRREREN I STRØM?

En Teide håndklædetørrer i den mindste model på 80 cm bruger kun 15W i strøm.

Vælger du den høje model på 140 cm bruger den 30W.

TEIDE HÅNDKLÆDETØRRER I TO VERSIONER

Her er vist Teide i højden 80 cm med 4 håndklædekroge.  Den findes også i en model, der blot er 140 cm høj med 6 kroge.

HEKLA HÅNDKLÆDETØRRER

Hekla er den helt klassiske håndklædetørrer, som er perfekt, når du har vægpladsen til det og der er flere, som bruger badeværelset.

Her kan alle familiens håndklæder hænge, og du slipper for våde håndklæder, der hænger og bliver kedelige og klamme eller i værste fald ligger på gulvet.

TIP: SKUB TIL TEENAGEREN

Vi vil alle gerne have et lunt og tørt håndklæde, så en håndklædetørrer er også det bedste argument for at hænge sit eget håndklæde op.

Kræver lidt mere vægplads og er ideel i det større badeværelse, hvor familien har brug for god tørreplads til mange våde håndklæder. Den sparer dig for følelsen af et fugtigt og vandkoldt badeværelse og sikrer, at familiens håndklæder altid er klare og tørre til brug. 

HEKLA HÅNDKLÆDETØRRER I TO STØRRELSER

Hekla håndklædetørrer er 53 cm bred og kommer i 2 højder. Knap 87 cm høj med 3 rækker af 3 tværgående holdere i den laveste model  og 120 cm høj i den højeste med 3 rækker af hver 4 tværgående holdere.

Bemærk, at den korteste model vil passe perfekt til badeværelser med begrænset vægplads - fx under en skråvæg eller et vindue.

HÅNDKLÆDETØRRER & STRØMFORBRUG

En Hekla håndklædetørrer i den mindste model bruger blot 100W i strøm.

Vælger du den høje model på 120 cm bruger den 120W.