Accessibility.GoToContent

SPEJLSKABE

STORT UDVALG AF FLOTTE & SMARTE SPEJLSKABE 

Et spejl er et must-have i ethvert badeværelse, og et spejlskab er meget mere end bare et spejl, her får du en masse ekstra fordele, som du måske ikke har overvejet. 

Og så er spejlskabe af i dag helt, helt anderledes end det lille toiletskab med spejl, du husker fra mormors badeværelse. Scanbad spejlskabe er cool & nutidigt design, som selvfølgelig passer til dine badeværelsesmøbler.

OPBEVARING

Et spejlskab er et spejl med opbevaring. Scanbads spejlskabe er alle udstyret med fine glashylder, som kan justeres helt efter dit behov, så det er et spejl med FLEKSIBEL opbevaring.

MATCHER UDTRYKKET

Spejlskabe med lys fuldender udtrykket i dit badeværelse. Se her, hvordan spejlskabet passer perfekt til badeværelsesmøblerne. Scanbad spejlskabe fås selvfølgelig i bredder, som matcher størrelsen på vaskemøblet.

SMARTE DETALJER

Det gør din hverdag nemmere, når du har tingene lige ved hånden. Mange af vores spejlskabe er inkl. praktisk forstørrelsesspejl, som altid er lige, hvor du skal bruge det.

SPEJLSKABE MED LYS & STIKKONTAKT

Alle spejlskabe leveres som standard med integreret stikkontakt samt usb stik. Så kan du sætte den knap så kønne elektriske tandbørste ind i skabet og sikre, at den altid er opladet. Det samme gælder barbermaskinen.

I det hele taget kan du sætte alle de ting, der fylder ved siden af håndvasken, ind i skabet og dermed holde fin orden i dit badeværelse. 

 

SPEJLLÅGERNE ER SMARTE

Spejllågerne er med softclose, så teenageren kan IKKE smække med dem, og så har de også spejl på indersiden, og det er ret smart, når man skal tjekke frisuren fra alle sider.

SPEJLSKABE MED DET RIGTIGE LYS

Indbygget lys i spejlskabet giver dig mere end bare godt lys. Med adskillige af Scanbads spejlskabe får du også lysstyring med, så du kan tilpasse lyset, så det passer til trimning af skægget, hvor du har brug for meget lys eller aftentandbørstningen, hvor lyset bør være dæmpet og i en varm tone.  

Spejlskabe med lysstyring har et indbygget 12 V lyssystem som giver dig mange muligheder for at sætte den rigtige stemning på badeværelset:

trinløs dæmpning med 4 indstillinger
Dæmp lyset om aftenen, så du ikke forstyrrer kroppens døgnrytme med et stærkt oplyst badeværelse lige inden du skal sove.

trinløs farvetemperaturstyring af dit lys
Du kan justere fra et hyggeligt varmt, næsten rødligt lys til et koldt, næsten blåligt, så det passer til dagslyset udenfor. Det er bla praktisk, når du skal lægge en make-up, der skal se godt ud i dagslys.

HVORDAN VÆLGER JEG ET SPEJLSKAB?

Når du vælger spejlskab, så får du et smart spejl med opbevaring, men du får også flere muligheder for forskelligt look på dit spejlskab.


Har du valgt et møbel i flot brun eg, så kan du også få et spejlskab, hvor siderne er brun eg.  


Når det gælder lys til spejlskabet kan du vælge en variant, hvor lyset er indbygget som en stribe i top & bund eller i siderne, eller du kan vælge at sætte lamper over dit spejlskab.


LEVEL SPEJLSKAB MED LYS

Level er et flot eksempel på et spejlskab med dekor, som matcher møblet og med integreret lys i top & bund.

Level spejlskab koster fra 7.415 kr i 60 cm bredde og fås helt op til 120cm bredt. Det er inkl. stikkontakt, usb stik, forstørrelsesspejl, magnetskinne og metalhylde.


STYLE SPEJLSKAB

Med Style spejlskabet skal du vælge et af de flotte lampedesigns, som Scanbad også tilbyder. Her er der valgt de fine Jupiter lamper, som findes i både hvid, sort & crom.

Style spejlskab uden lys koster fra 5.620 kr i 60cm bredde og findes desuden i bredderne: 80, 100 og 120cm. Det er inkl. stikkontakt, usb stik forstørrelsesspejl, magnetskinne og metalhylde.

Top spejlskab med indbygget lysstribe i toppen, stikkontakt og indretning med fleksible glashylder.

Pris 4.155 kr i 50 cm bredde. Her vist i 120 cm med 2 låger til 6.710 kr.

Select spejlskabet matches op med enten en Vela lampe som her eller Libra lampe.

Pris: 2.790 kr i 50 cm bredde. Her er vist en version i 60 cm til 3.055. Vela lampen koster 385 kr.

Det smukke Panorama spejlskab har diskret lys i top og bund med lysstyring. 

Her vist i 80cm bredde til 8.075 kr. Det findes desuden i bredderne 60, 80, 100 og 120 cm.

DET HER GØR DIG GLAD I HVERDAGEN

Vi har udstyret en række af vores spejlskabe med en lille magnetskinne, som bare er helt genial. Den holder styr på de små metalting, som har det med at gemme sig i skuffen eller blive væk - dit pincet, negleklipperen og neglefilen. Det er så smart.

SPEJLSKABE MED EKSTRA LYS

Et godt lys ned over håndvasken er rigtig rart specielt i de mørke måneder. Derfor kan du tilvælge det, vi kalder underlight til to varianter af Scanbad spejlskabe - nemlig Level & Style.

Underlight eller lys under spejlskabet styres sammen med det øvrige lys i spejlskabet og koster 1.870 kr uanset bredden på spejlskabet.

Find forhandler