Accessibility.GoToContent

BRUSENICHER

ENKLE, FLOTTE & EKSKLUSIVE BRUSENICHER 

Skal brusenichen være med svingdør, foldedør eller en helt tredje mulighed. Se Scanbads muligheder for flotte brusenicher fremstillet med stærk hærdet sikkerhedsglas og i en kvalitet, der er nem at rengøre. Alt glas i Match & Maxi serien er nemlig behandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling som gør, at kalk og snavs ikke sætter sig fast - selv efter 30.000 aftørringer.

 

MATCH BRUSENICHE MED SVINGDØR

Den helt enkle og minimalistiske løsning med en svingdør, som kan åbnes både udad og indad, medmindre du vælger at sætte en anslagsliste på. Anslagslisten er med magnet og sikrer at døren lukker helt tæt.

Pris svingdør: 3.315 kr

Anslagsliste: 1.330 kr

MATCH BRUSENICHE MED FOLDEDØR

Bruseniche med foldedør i glas til det lille badeværelse. Foldedøren er nemlig rigtig smart, hvis ikke der er plads til at åbne en dør udad. Den åbner ind i brusenichen og sørger samtidig for, at der ikke kommer vand ud på gulvet i badeværelset.

Pris foldedør: 3.980 kr

Anslagsliste: 1.330 kr

MED FAST BRUSEVÆG & SVINGDØR

En super pladsbesparende bruseniche til det lille badeværelse, og helt perfekt hvis du gerne vil placere et møbel helt tæt op brusenichen. Den faste brusevæg beskytter møblet, og du kommer stadig nemt ind og ud ad brusenichen med den lille svingdør.

Pris dør med sidepanel: 3.315 kr

Anslagsliste: 1.330 kr

EN SMART NYHED TIL BRUSENICHEN

TOWER er en enkel & elegant brusereol med 5 flytbare hylder, der nemt kombineres med Match faste vægge og døre og holder styr på shampoo, sæbe og alt det, du bruger til badet. Vælg blot din dør 10 cm kortere for at få plads til Tower. Tower reolen er vendbar og koster 1.830 kr.

BRUSENICHE MED SKYDEDØR I GLAS

Med Scanbad Maxi får du en bruseniche i kompromisløs kvalitet og et moderne design i 3 størrelser nemlig 120, 140 og 160 cm brede. De ekstra brede skydedøre til brusenichen er robust kvalitet, meget stabile og ikke mindst lydsvage. 

Du kan vælge mellem 2 forskellige versioner - nemlig Classic og Deluxe, hvor Classic er en superfin og robust løsning med softstop og Deluxe har lidt mere design og finesse og er helt lydsvag. Se hvor lækkert det udvendige look på Deluxe er på billedet.

 

BRUSENICHE MED SKYDEDØR

Scanbad Classic skydedør i et lækkert enkelt design, der ser godt ud til enhver bruseniche. Denne version er 140 cm.

BRUSENICHE MED LUKSUS SKYDEDØR

Scanbad Deluxe skydedør med den designlækre detalje med de 2 hjul, som får døren til at glide som en leg og som er helt lydsvag. Her er den vist i 120 cm.

BRUSENICHE TIL DET LILLE BADEVÆRELSE

Se hvordan familien i Virum har valgt en løsning med skydedør til deres bruseniche og dermed udnyttet den fulde bredde i badeværelset.

Ofte stillede spørgsmål om brusenicher

Har du et lille indhak eller en såkaldt niche i dit badeværelse, kan du med fordel bruge den som bruseniche. Med Scanbad Match kan du sætte en svingdør, en foldedør eller en helt tredje mulighed op for at lukke af og få en flot bruseniche. Og husk at alle Scanbad Match brusedøre fremstilles i hærdet sikkerhedsglas, der er behandlet med EasyCare, som gør at kalk og snavs ikke sætter sig fast.

I dit badeværelse skal gulvet bygges op, så der er et fald mod et gulvafløb. Dette er vigtigt så vandet kan løbe væk fra de områder, der dagligt påvirkes af vand, og her er reglen at der i din bruseniche og rundt om håndvasken skal være et fald på 1%.

Størrelsen på din bruseniche afhænger helt af størrelsen på dit badeværelse og på personlige præferencer. Der skal selvfølgelig bare være god plads til dig, så du får en god bruseoplevelse. Heldigvis kan du med Scanbad få brusedøre i flere forskellige størrelser, så du kan sammensætte lige præcis den bruseniche, der passer til dig.

Bredden på din bruseniche skal passe til dit badeværelse og til de behov du har. Der er ikke et standardsvar på dette, men det vigtigste er at du får en god og behagelig bruseoplevelse. Har du en bred niche, kan du kombinere dig frem til en løsning fra Scanbad Match, som passer til dig.

Find forhandler