Accessibility.GoToContent

FØR & EFTER
STILSIKKERT OG PRISBEVIDST I KOLDING

Andria & Nezan kommer med masser af gør-det-selv erfaring og gå-på-mod, så de kunne se mange muligheder i huset på 136 m2 på bakken i Kolding. Det blev dog nødvendigt undervejs at trække på håndværkere, for pludselig havde parret solgt deres lejlighed, og huset skulle renoveres fra kælder til kvist. 

ET GODT SAMARBEJDE I EN HEKTISK TID

De to købte huset på bakken i Kolding med overtagelse 1. august, og de flyttede ind i starten af oktober, så det har været en hektisk periode med rigtig mange beslutninger.

De går begge meget op i design og et sammenhængende udtryk men har også stort fokus på at holde omkostningerne nede. Der er selvfølgelig penge at spare, når man gør det selv, men det er også vigtigt at være god til at købe materialer ind. Her har de haft et stærkt samarbejde med Davidsen Tømmerhandel – en byggehandel med rødder i det sønderjyske.

"

Piratheepan fra Davidsen i Haderslev har været en kæmpe hjælp i hele processen. Vi har købt størstedelen af materialerne der, lige fra gulve, fliser og badeværelse til alle de gængse byggematerialer. Davidsen har en fin praktisk tilgang til tingene, og så har de leveret fra dag-til-dag.
- fortæller Nezan.

"

LYST OG LÆKKERT

Parret kom fra en lejlighed centralt i Kolding – en lejlighed, som de også havde gennemrenoveret. Her var badeværelset i mørke nuancer, så da Andria skulle vælge udtrykket på de 2 badeværelser, var hun helt klar til noget nyt. ”Det skulle være lyst og lækkert, og så har vi valgt helt ens look på begge.” 

EKSKLUSIVT LOOK

Det flotte matte hvide møbel med integrerede greb er helt enkelt og passer perfekt til den enkle klassiske stil med marmorfliser og flotte messingarmaturer.

GEM TINGENE AF VEJEN

Bemærk den dybe underskuffe, hvor alle de knap så kønne beholdere af rengøringsmidler kan stå. Så er de nemlig gemt af vejen.

SMUKT OG PRAKTISK

Den enkle og eksklusive stil bliver understreget af de praktiske integrerede greb.

BADEVÆRELSE NR 2 I SAMME STIL

Badeværelset på førstesalen ligger i forbindelse med Andria & Nezans soveværelse, så her var det vigtigt at få brus med. Det gamle badeværelse var for lille, så her blev inddraget ekstra plads fra værelset ved siden af, og nu står de med 2 skønne badeværelser med brus.  

DET GAMLE BADEVÆRELSE

DET NYE BADEVÆRELSE MED EN ENKEL BRUSEVÆG

SMUKT OG STILFULDT

”Vi er så glade for vores ”nye” hus og for samarbejdet med Davidsen. Mit gode råd til andre, som går i gang med sådan en kæmpe renovering, er at lave en god plan og finde en god leverandør, som vi har gjort det med Davidsen – det betyder meget for effektiviteten i projektet, når man kan købe de fleste elementer det samme sted.” fortæller Nezan. 

Find forhandler