Accessibility.GoToContent

SPEJLE

HVILKET SPEJL SKAL DU VÆLGE TIL BADEVÆRELSET?

Et spejl er ikke bare et spejl og specielt ikke, når det skal hænge på badeværelset, hvor der dagligt er vanddampe fra bruser og håndvask. Der er nemlig forskel på spejle. Det kan godt være, at et oxyderet spejl kan være smart i indretningen, men på badeværelset skal du gerne kunne se dig selv klart og tydeligt, så her har du brug for et spejl af en ordentlig kvalitet, som ikke oxyderer og får pletter efter kort tids brug.

Scanbads spejle har forseglede kanter, som gør, at det ikke oxyderer, når det bliver udsat for vanddampe, så dem kan du trygt betegne som vådrumsspejle. Der er ikke nogen spejlcertificeringer til vådrumsspejle, så derfor skal du netop være opmærksom på kvaliteten, når du vælger spejl til badeværelset.

BADEVÆRELSESSPEJL MED LED LYS

Scanbads spejle fås med indbygget LED lys eller du kan vælge blandt en række LED lamper specielt udviklet til det formål. Vores LED leveres med energibesparende LED belysning som har så høj kvalitet, at det ved 4 timers dagligt brug har en levetid på 20 år. På den måde skåner du miljøet og sparer penge på elregningen.

Man må ikke bare placere lys tæt på fx bruser eller badekar - det er der helt særlige internationale standarder for. Elprodukter til vådrum er opdelt i IP klasser. Hos Scanbad er vi eksperter på lys og også lidt nørdede, så alle Scanbad spejle med integreret lys har naturligvis den højeste klassificering nemlig IP44. Det betyder, at de kan placeres helt tæt på fx en bruseåbning eller et badekar, bare selve eludtaget bagpå spejlet placeres min 60 cm fra kanten af brus eller badekar.

MERE OM BADEVÆRELSESSPEJLE MED LYS

Vores spejle med integreret lys giver dig ikke bare en tænd/sluk touch knap men en række smarte features, der gør dagligdagen i badeværelset endnu bedre.

Du kan nemlig lysstyre på touchpanelet, så du kan sætte stemningen efter tidspunkt på dagen fx med et hvidt lys om morgenen, så kroppen vækkes og et varmt rødligt lys, lige inden du skal i seng. Du kan selvfølgelig også justere styrken på lyset fra lav til høj - det hele foregår via touchpanelet på spejlet, nemt og enkelt.

SOFT BADEVÆRELSESSPEJL MED LYS

Soft spejl med lysstyring, der fås i 5 bredder, så det matcher dit vaskemøbel: 40, 50, 60, 80, 100 & 120 cm. Pris fra 2.825 kr. ekskl. lamper

LEVEL BADEVÆRELSESSPEJL MED LYS

Level badeværelsesspejl med integreret LED lys og lysstyring. Level fås i bredderne 60, 80, 100 & 120 cm og koster fra 3.290 kr.

RUNDT BADEVÆRELSESSPEJL

De runde spejle er virkelig en trend overalt i boligen og også på badeværelset. Scanbad har et superflot rundt badeværelsesspejl Corona med indbygget LED lys, der giver den flotteste effekt og det fineste lys. Bemærk, at vi bruger LED lys af høj kvalitet, så lyset er helt jævnt og lælkkert. 

CORONA RUNDT BADEVÆRELSESSPEJL MED LYS

Corona spejlet fås i 3 størrelser: Ø 60, Ø 75 & Ø 90 cm og koster fra 3.195 kr.

OVALT BADEVÆRELSESSPEJL MED LYS

NYHED Corona ovalt spejl med LED baggrundsbelysning og Bubble lampe. 

Det populære Moon spejl findes både som rundt og ovalt i sort, messing og hvid. 

Denne version i messing i Ø 90 cm koster 6.240 kr.

SOFT SPEJL MED STRATOS LAMPE

Når du vælger Soft spejlet vælger du blandt 2 forskellige typer lamper - her er det vist i en bredde på 100 cm, hvor spejlet koster 3.245 kr og lampen 1.450 kr.

JUPITER LAMPE TIL BADEVÆRELSESSPEJL

Jupiter lampen er også en populær lampe, der giver et rigtig godt lys og har et fint og lækkert design. Den koster 640 kr/stk.

REPEAT BADEVÆRELSESSPEJL

Repeat spejlet er helt enkelt med indbygget lys i top og bund,  som du kan få i 5 forskellige bredder: 50, 60, 80, 100 og 120 cm, så det passer præcist til dit vaskemøbel. Pris for denne version i 80 cm er 2.770 kr.

DUGFRIT SPEJL - DET KAN VI OGSÅ

Du kender det - du er lige trådt ud af badet og klar til at sætte en kam i håret, men spejlet er totalt tildugget, så du skal bruge tid på at tørre det af med håndklædet. Det har vi en løsning på. Du kan nemlig tilføje et varmelegeme til dit spejl, så duggen forsvinder helt automatisk. Supersmart og praktisk og tidsbesparende i en travl hverdag. Et varmelegeme koster 425 kr og du kan selv nemt montere det. 

Ofte stillede spørgsmål om spejle

Et vådrumsspejl er et spejl, der er specielt udviklet til brug i badeværelset. Er spejlet med indbygget lys, skal det være klassificeret som et IP44-godkendt spejl, og det er alle Scanbads spejle selvfølgelig. At et spejl er IP44-godkendt, betyder at de kan placeres helt tæt på fx en bruseåbning eller et badekar, bare selve eludtaget bagpå spejlet placeres min 60 cm fra kanten af brus eller badekar.

Når du skal vælge et spejl til dit badeværelse, er der et par ting, du skal overveje:
Størrelsen på dit spejl skal passe sammen med størrelsen på dit badeværelse. Du vil ikke have et spejl, der er for lille eller for stort til rummet.

Der er mange forskellige stilarter af spejle at vælge imellem, herunder runde spejle, spejle med ramme og spejle med indbygget lys. Vælg en stil, der matcher dig og dit badeværelse.

Tænk på godt lys, når du vælger spejl. Skal spejlet reflektere det naturlige lys i badeværelset, skal spejlet have indbygget lys eller vil du tilvælge lamper til dit spejl? Mulighederne er heldigvis mange med vores spejle.

I sidste ende vil det spejl, du vælger til dit badeværelse, afhænge af dine personlige præferencer og de specifikke behov i dit rum. Gå på opdagelse her på siden eller i vores katalog, og se nærmere på hvilket spejl, der passer til dig og dine behov.

Ja, der er forskel på spejle designet til brug i badeværelser og andre typer spejle.

Det kan godt være, at et oxyderet spejl kan være smart i indretningen, men på badeværelset skal du gerne kunne se dig selv klart og tydeligt, så her har du brug for et spejl af en ordentlig kvalitet, som ikke oxyderer og får pletter efter kort tids brug.

Scanbads spejle har forseglede kanter, som gør, at det ikke oxyderer, når det bliver udsat for vanddampe, så dem kan du trygt betegne som vådrumsspejle. Der er ikke nogen spejlcertificeringer til vådrumsspejle, så derfor skal du netop være opmærksom på kvaliteten, når du vælger spejl til badeværelset.

Derudover er alle Scanbad spejle IP44-godkendte, hvilket betyder, at de kan placeres helt tæt på fx en bruseåbning eller et badekar, bare selve eludtaget bagpå spejlet placeres min 60 cm fra kanten af brus eller badekar.

At hænge et stort spejl kræver planlægning og forberedelse for at sikre, at det hænger sikkert og sikkert.
Heldigvis følger der altid en monteringsvejledning med alle vores spejle og møbler, så du kan se helt præcist hvordan det skal hænges op.

Hvis du er usikker på om du kan få sat et stort spejl korrekt op i dit badeværelse, er det altid bedst at rådføre sig med en professionel.

Den generelle retningslinje er at du skal hænge spejlet mindst 5-10 cm mellem bunden af spejlet og toppen af vasken. Dette giver mulighed for at bruge af vasken og vandhanen uden at spejlet er i vejen.

Dette kan dog variere alt efter størrelsen på vasken og spejlet, samt personlige præferencer. Du skal også tænke højden ind på de personer, der skal bruge spejlet, og måske har du valgt en større håndvask og vil gerne have mere luft op til dit spejl.

Uanset så er det altid en god idé at teste lidt forskellige højder og afstande, inden du hænger spejlet op, så du får det lige præcis, som du ønsker det.

Find forhandler