Accessibility.GoToContent

DELTA

Scanbad Delta

Scanbad Delta er lækkert design, der lyser op på en bleg, mørk vintermorgen. Med Delta får du både flotte håndvaske, lækre greb og spejle og ikke mindst mange muligheder for smarte tilvalg.
Lad alle dine småting få faste pladser i de flotte trææsker til opbevaring i skufferne og overvej også lige, om det ikke ville være skønt med lys i skuffen samtidig. Eller hvad med el-stik i den nederste skuffe, så du ikke hver dag skal stå og bakse med den lange ledning til hårtørreren eller opladeren til barbermaskinen.
Scanbad Delta findes i 2 forskellige dybder 35 & 44 cm samt bredderne 60, 80, 100 og 120 cm og her er 8 håndvaske at vælge imellem.

Din håndvasketype?

Har du tænkt over, hvad håndvasken betyder for dig? Går du efter look, skal den være nem at gøre ren, og er dybden et tema? Vi giver dig en lang række muligheder, så du kan finde lige netop den vask, der passer til dig og dit badeværelse. 

Her præsenterer vi først de 5 typer integrerede vaske, som findes i Delta serien.

MENTA, SANITETSPORCELÆN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybderne 35 og 44 cm

MICCA, SOLID SURFACE

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybderne 35 og 44 cm

KARAT, SANITETSPORCELÆN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybden 44 cm

ERGO, SANITETSPORCELÆN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybden 44 cm

NYHED LAZULI, SANITETSPORCELÆN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

Findes i dybden 47 cm

flotte Bordstående håndvaske

De 3 bordstående håndvaske er nye i Delta sortimentet. En bordstående vask tilføjer en helt ny dimension til looket i dit badeværelse, og vi byder på 3 forskellige looks - en blød rund, en elegant oval og en skarp firkantet model. Skab dit helt eget look med valget af bordplade i Silestone eller i samme dekor som møblet.

QUADRAT BORDSTÅENDE VASK, SANITETSPORCELÆN

50 X 42 CM

De fine skarpe linier giver et flot skulpturelt udtryk og Silestone bordpladen gør looket eksklusivt. Vælg blandt 6 forskellige Silestone udtryk eller vælg en bordplade i samme farve som selve møblet. 

OVAL BORDSTÅENDE VASK, SANITETSPORCELÆN

46 X 32,5 CM

Den elegante håndvask er her placeret på en Silestone bordplade i farven Desert Silver - der er i alt 6 forskellige Silestone dekors at vælge blandt. Og du kan selvfølgelig også vælge en bordplade i samme farve som møblet.  

BOWLER BORDSTÅENDE VASK, SANITETSPORCELÆN

36 CM

Placeres på en laminatbordplade i samme farve som vaskemøblet eller den eksklusive Silestone bordplade, som fås i 6 dekors - den er vist her i Desert Silver. Se varianterne nedenfor.

Bowler bordstående vask med askegrå bordplade og møbel.

Bowler bordstående vask med bordplade og møbel i brun eg.

Bowler bordstående vask med bordplade og møbel i grå mat.

Helt i hvidt med Bowler bordstående vask på en bordplade i hvid mat.

Et naturlook med bordplade og møbel i nordisk eg og bordstående Bowler vask.

Et flot møbel i sort mat sat sammen med den cirkelrunde Bowler vask. 

UNIKKE & EKSKLUSIVE BORDPLADER I SILESTONE

Silestone bordpladen er et superstærkt materiale, der kan holde til stort set alt og er nemt at vedligeholde. Her er det vist i farven Blanco Zeus.

Her er Silestone bordpladen vist i Calypso - en dyb mørkebrun med masser af spil.

Et mørkt og eksklusivt udtryk med Silestone bordplade i Charcoal soapstone. Silestone består af over 90% kvarts, som er et meget stærkt naturmateriale. Resten er harpiks og farvestof til at skabe det unikke udtryk. 

Desert Silver Silestone er elegant grå med fine hvide aftegninger. 

Silestone i Eternal marquina med de hvid-grå kontraster giver et markant og unikt look til dit badeværelse.

Enkelt og smukt design med Eternal Statuario Silestone bordplade og den hvide Bowler vask. 

To skuffedybder – samme pris

Scanbad Delta vaskeskabet fås med 2 versioner af nederste skuffe – vælg den med den dybe underskuffe, hvis der ikke er plads til et højskab, eller du bare ønsker dig mere plads til opbevaring. I den dybe skuffe kan de større flasker med shampoo og rengøringsmidler nemlig fint stå. Et vaskeskab med den dybe underskuffe koster i øvrigt ikke mere end varianten med den lavere underskuffe.

Spejle - den perfekte ramme

Smil til dig selv hver dag. Med et lækkert spejl ser både du og dit badeværelse cool ud.
Scanbad Delta seriens firkantede spejle samt alle Delta spejlskabe har lysstyring, så du med et enkelt tryk på touch-panelet kan ændre lysets farve og styrke efter tidspunkt på dagen og dit behov.

LEVEL

60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 3.355 kr.

SOFT

60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 2.880 kr.

CORONA

60 - 75 - 90

Pris fra 2.935 kr.

Spejlskabe

Spejlplads skal der også være nok af, når I fx er flere på badeværelset. Scanbads spejlløsninger passer selvfølgelig til størrelsen på vaskemøblet, så du kan få et lækkert spejlskab med god opbevaring. I spejlskabet er der plads til el-tandbørste og barbermaskine – der er nemlig et smart el-stik i Delta spejlskabet.

LEVEL

60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 7.565 kr.

STYLE

60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 5.730 kr.

Højskabe

Højskabe giver dig masser af plads til opbevaring. Brug fx pladsen til dine håndklæder og dit undertøj, så du altid har det lige ved hånden efter badet.
Du kan vælge indvendigt LED lys til dine skabe, det giver dig godt overblik og skaber et eksklusivt udtryk.
Til nogle højskabe kan du vælge funktionelt tilbehør, fx vasketøjspose, som du kan trække ud og nemt lægge tøj i, samt træbakker, du kan placere på lågens inderside eller tage med hen til spejlet. 
Ønsker du flere opbevaringsmuligheder i højskabet kan du også vælge en smart udtræksskuffe, der er diskret placeret inde bag lågen.

DELTA HØJSKAB

Pris fra 5.640 kr

God stil med flotte greb

Klassisk, romantisk, cool – du bestemmer. Med et enkelt greb kan du sætte stilen på dit badeværelsesmøbel. Og der er heldigvis masser af muligheder. Fx det flotte Button greb, som fås i flere farver. Messinglook er også en stærk trend i badeværelset, og her er vi specielt glade for det lille rillede Daisy knopgreb, det elegante Grace greb og det stilfulde Slim greb.

GRIB DET ENKLE

Strømlinet og lækkert – det integrerede greb i Delta serien giver dig et stilfuldt udtryk, og så er det praktisk og rart at tage  ved. Den matte folie er slidstærk og rengøringsvenlig og perfekt til badeværelset. Integreret greb fås i både sort og hvid mat folie. Bemærk, at grebet er udformet, så det er nemt at gribe og ikke samler støv.

For et mere enkelt og roligt udtryk, kan du selvfølgelig helt undlade greb og i stedet vælge push-open.

SE HVORDAN ANDRIA & NEZAN HAR BRUGT DELTA PÅ DERES BADEVÆRELSER

Hele 2 badeværelser har Andria & Nezan renoveret og indrettet med lækre Delta møbler. Se deres smukke og stilfulde løsning og få inspiration til dit eget badeværelse.

Produktinformation

SOLID SURFACE
Solid surface vaske består af et stærkt kompositmateriale med en tæt og rengøringsvenlig overflade.

PORCELÆNSVASKE
Scanbad porcelænsvaske består af sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.

BEMÆRKNING VEDR. ERGO VASKE SAMT BORDSTÅENDE VASKE OVAL & BOWLER
Disse vaske er uden overløb. Medmindre der tilkøbes et overløbssæt til håndvask, skal der derfor i badeværelser uden gulvafløb anvendes bundventil, som ikke kan lukkes.

SKABE
16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter med undtagelse af Delta skabe med integreret greb, som er i 16 mm foliebelagte MDFplade. Bagplader i alle skabe er vendbare med hvid på den eneside og alufarvet på den anden side. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvet bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres som standard med 4 mm glashylder med polerede kanter. Mulighed for tilvalg af indbygget LED lysliste indvendigt i skabe, LED lys med stikkontakt i vaskeskabe, vasketøjsposer og træbakker. Se mere om tilvalg i prislisten.

LÅGER OG FRONTER
Delta i brun eg, sort eg og askegrå er 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter – øvrige varianter er 18 mm foliebelagt MDF-plade, mens øvrige dekors leveres med fronter i 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Folien på alle hvide varianter er en PVC-fri folie, som består af 40% genbrugsmateriale. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

SKUFFER
Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk fra Grass. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Til alle skuffer medleveres skridsikre gummimåtter som standard. Mulighed for tilvalg af LED lysliste mellem vask og skab, LED lys i skuffer, stikkontakt, træbakker samt greb. Se yderligere om tilvalg i prislisten.

SVÆVEHYLDER
Med skjult ophæng. 32 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Leveres komplet med beslag m.v. til justering og skjult montering.

SPEJLE MED FORSKELLIGE LYSKILDER
Spejlene fås med indbygget LED lys eller med forskellige eksterne lamper. Alle spejle leveres inkl. justérbart vægbeslag. Tilvalg af varmelegeme til reduktion af dug på spejlet kan købes til udvalgte modeller. Se yderligere om el-specifikationer, tilvalg og IP-godkendelser i prislisten.

SPEJLSKABE
Alle spejlskabe leveres som standard med indbygget stikkontakt og afbryder placeret centreret i højre side. Derudover dobbeltsidede spejllåger med justerbare hængsler og dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Top, bund og bagplade er alufarvede. Spejlskabene leveres enten med et skjult indfræst greb i underkanten eller løse greb i krom, som du selv vælger, om du vil montere. Der kan tilkøbes forskellige LED lamper til spejlskabe uden lys. Tilvalgsmuligheder som placering af stikkontakt i venstre side, indbygget energibesparende LED lys i siderne og LED underlight kan købes til udvalgte modeller. Se yderligere om elspecifikationer, tilvalg og IPgodkendelser i prislisten samt her på websitet.

Spejle og spejlskabe med lysstyring er med 12 V lyssystem som giver dig følgende muligheder:
1. Lysstyring med med hukommelse af sidste indstillinger:
- Tænd- og slukfunktion
- Trinløs dæmpning med 4 presets
- Trinløs farvetemperaturstyring af dit lys (2100 – 6500 K)* med 4 presets Den elektroniske lysstyring kræver et 5 sekunders interval mellem sluk og tænd for at huske sidste indstilling.
2. Meget god farvegengivelse (Ra 90+)
*) 2100K er meget varmt, næsten rødligt lys og 6500K er meget koldt, næsten blåligt.
Levetid af driver og LED nedsættes, hvis lyset er tændt konstant. Energimærke og produktdatablad kan downloades her på siden eller ved at anmode om en trykt kopi.

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bekymrer vi os om din sikkerhed. Derfor har vi formonteret alle de elektriske dele i vores møbler, så du er sikret en tryg og sikker installation. Samtidig vil vi gerne give dig mulighed for at udnytte pladsen i dit badeværelse bedst muligt. Derfor tilbyder vi med undtagelse af lys under vask (IP 21) udelukkende IP44 godkendte produkter, så du kan møblere så tæt på vandet som muligt og samtidig få den skabsplads, du ønsker. Vi henviser til mere information under den enkelte serie her på siden.

Alle vores møbler med elektriske dele er CE-mærket med angivelse af klassificering. Vi anbefaler, at installationer udføres af autoriseret elinstallatør i henhold til lovgivningen.

TRÆBAKKER
Funktionelle opbevaringsbakker til skuffer og skabe, som også kan flyttes rundt, hvor der er brug for dem. Bakkerne er i massivt egetræ. Til vedligeholdelse af træet anbefaler vi vores olieringsplejemiddel, som også giver træet et hvidpigmenteret look. Tilkøbes fra prislisten.

GREB
Delta leveres med et standardgreb i krom, der er inkluderet i prisen. Der kan mod merpris også tilvælges andre modeller fra vores store udvalg af greb med hver sit design, farve og udtryk. Ønsker du grebsfrie fronter, kan du vælge en push-open-løsning.

MONTAGE
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer.

GARANTI
Der ydes 10 års garanti. På håndklædetørrere ydes der 5 års garanti.

Praktiske oplysninger

FØR DER BESTILLES
Bestil dit nye Scanbad møbelsæt ud fra vores indretningsforslag i dette katalog. Du kan også sammensætte dit eget individuelle møbelsæt ved hjælp af elementprislisten.

FØR DER MONTERES
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer. Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af el, vand og afløb skal foretages i forhold til lovgivningen. Bemærk at der er måltolerancer på vaskene.

VEDLIGEHOLDELSE
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår fugtskader på møblerne.

GENERELT
Scanbad forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Installationsmål

Installationsmål for vandtilslutning og afløb i væg

Monteringsvejledninger

502 Plejevejledning
554 Hylde inkl. skjult ophæng
638 Elboks til skuffer og skabe
677 Håndtering af spejllåger
700 Elvejledning
880 Forstørrelsesspejl
1050 Sideskabe
1056 Træbakker til udtræk i højskab
1071 Varmeplade til spejle
1078 Lysramme til vaskeskabe
1086 Pungvandlås, rund
1088 Bundventil med overløbsfunktion
1089 Bundventil med push-open funktion
1091 Afdækningsring - udskæring til rørføring - Ø56mm
1092 Afdækningsring - udskæring til rørføring - Ø35mm
1106 Sæt med 3 bakker og 3 glashylder
1140 Push-open kit til 2 skuffer
1193 Håndklædetørrer, 'Hekla'
1194 Håndklædetørrer, 'Teide'
1219 Vaskeskab med 2 skuffer
1220 Jupiter og Venus LED lampe - montering på spejl eller spejlskab
1221 Stratos LED lampe - montering på spejl eller spejlskab
1222 Spejl med integreret belysning
1225 Spejle uden belysning
1254 Style spejlskab
1295 Moon rammespejl
1296 Panorama spejl
1326 Støtteben
1329 Hylde inkl. 2 glashylder
1361 Højskab med 1 låge
1365 Level spejl
1369 Overskab med 1 låge

Find forhandler