Accessibility.GoToContent

BRUSEAFSKÆRMNING

BRUSEAFSKÆRMNING TIL ETHVERT BEHOV

Scanbad Match & Maxi brus er bruseafskærmning, som kan tilpasses alle badeværelser, og som dækker ethvert behov for afskærmning af dit brusemiljø, hvad enten dit badeværelse er lille eller stort.

SCANBAD MATCH

Scanbad Match er en komplet serie af rengøringsvenlige bruseløsninger i høj kvalitet og lækkert design med sorte eller matte alu-profiler. Det geniale ved Match er, at elementerne kan kombineres på kryds og tværs, så det passer præcist til badeværelset, og du kan få en flot og skrædddersyet løsning til dit badeværelse.

SCANBAD MAXI

Scanbad Maxi er store brugervenlige løsninger med skydedøre i høj kvalitet og et moderne design. Skydedørene kan naturligvis kombineres med faste brusevægge.

BRUSEAFSKÆRMNINGER I FORSKELLIGE GLAS & PROFILTYPER

BRUSEAFSKÆRMNING MED METALPROFIL

Match løsning med en fast brusevæg og en svingdør i klart sikkerhedsglas med sort eller satin profil.
Pris for svingdør: 3.315 kr
Pris for brusevæg: 3.315 kr.

BRUSEAFSKÆRMNING MED SORT METALPROFIL

Foldedørene kan foldes ind, når bruseren ikke bruges, og så er der mere plads i badeværelset. Match løsning med 2 foldedøre i klart sikkerhedsglas med sort eller satin profil.
Pris pr. foldedør: 3.980 kr

BRUSEAFSKÆRMNING MED BUET DØR

De buede brusedøre fylder mindre i rummet og passer rigtig godt til et lille badeværelse. Match løsning med 2 buede svingdøre i isglas med satin profil.

Pris pr buet svingdør: 3.315 kr

BRUSEAFSKÆRMNING I EN KVALITET, DER HOLDER

Scanbad bruseafskærmninger er fremstillet i hærdet glas, der er 5-6 gange stærkere end almindeligt glas. Dette giver sikkerhed til dig og din familie, hvis en revne mod forventning skulle opstå eller glasset blev ramt af et ekstremt hårdt slag. Det hærdede glas i vores brusekabiner og bruseafskærmninger vil nemlig gå i tusindvis af ufarlige små stykker modsat et almindeligt glas, der vil bryde i stykker med skarpe kanter.

ER BRUSEAFSKÆRMNINGEN KALKAFVISENDE?

Ja, alt glas i Scanbads Match & Maxi serier er behandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling som gør, at kalk og snavs ikke sætter sig fast - selv efter 30.000 aftørringer. 

Så du kan gå glad i brusebad hver eneste dag, for rengøringen af din bruseafskærmning i glas er bare supernem.

BRUSEAFSKÆRMNING MED FOLDE- ELLER SKYDEDØR

I Scanbads brusesortiment er der både mulighed for at forskellige typer foldedøre i Match sortimentet og de flotte skydedøre i Maxi serien.

Ofte stillede spørgsmål om bruseafskærmninger

Hvis du har købt brus fra Scanbad er du heldig. De indvendige glasflader i både Match og Maxi bruseafskærmninger, er nemlig specialbehandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling. Den behandling betyder, at kalk og snavs ikke sætter sig fast på dine brusevægge eller brusedøre - selv efter hele 30.000 aftørringer. Så det er ikke nødvendigt at afkalke din brusekabine.

Anvend badrens og spray på fliser, glas og armatur. Skyl efter og brug en af Scanbads smarte bruseskrabere til at fjerne resterende vand. Tør efter med en blød klud. Husk også at åbne afløbet, så du kan fjerne hår & sæberester, spray badrens i og skyl efter med vand.

I Scanbad Match har vi flere forskellige løsninger til det lille badeværelse. Både svingdøren (model A) og den buede svingdør (model E) kan nemlig åbne udad og indad, så du frigiver en masse gulvplads, når brusehjørnet ikke er i brug.

Du kan også vælge den smarte foldedøre (model B), hvor døren kan foldes ind, når du ikke bruger bruseren. Kombinér foldedøren med en anden foldedør, og få mere plads i dit badeværelse.

I Scanbad Match kan du selvfølgelig kombinere dine brusedøre og -vægge med andre døre og vægge, så du får en løsning, der lige præcis dækker dine behov.

Hvis du har en Match eller Maxi bruseafskærmning er du heldig. Her er den indvendige glasflade nemlig specialbehandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, og den behandling betyder, at kalk og snavs ikke sætter sig fast på dine brusevægge eller brusedøre - selv efter hele 30.000 aftørringer. Så det er ikke nødvendigt at afkalke din brusekabine.

FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER