Accessibility.GoToContent

BRUSEAFSKÆRMNING

BRUSEAFSKÆRMNING TIL ETHVERT BEHOV

Scanbad Match & Maxi brus er bruseafskærmning, som kan tilpasses alle badeværelser, og som dækker ethvert behov for afskærmning af dit brusemiljø, hvad enten dit badeværelse er lille eller stort.

SCANBAD MATCH

Scanbad Match er en komplet serie af rengøringsvenlige bruseløsninger i høj kvalitet og lækkert design med sorte eller matte alu-profiler. Det geniale ved Match er, at elementerne kan kombineres på kryds og tværs, så det passer præcist til badeværelset, og du kan få en flot og skrædddersyet løsning til dit badeværelse.

SCANBAD MAXI

Scanbad Maxi er store brugervenlige løsninger med skydedøre i høj kvalitet og et moderne design. Skydedørene kan naturligvis kombineres med faste brusevægge.

BRUSEAFSKÆRMNINGER I FORSKELLIGE GLAS & PROFILTYPER

BRUSEAFSKÆRMNING MED METALPROFIL

Match løsning med en fast brusevæg og en svingdør i klart sikkerhedsglas med sort eller satin profil.
Pris for svingdør: 3.250 kr
Pris for brusevæg: 3.250 kr.

BRUSEAFSKÆRMNING MED SORT METALPROFIL

Foldedørene kan foldes ind, når bruseren ikke bruges, og så er der mere plads i badeværelset. Match løsning med 2 foldedøre i klart sikkerhedsglas med sort eller satin profil.
Pris pr. foldedør: 3.900 kr

BRUSEAFSKÆRMNING MED BUET DØR

De buede brusedøre fylder mindre i rummet og passer rigtig godt til et lille badeværelse. Match løsning med 2 buede svingdøre i isglas med satin profil.

Pris pr buet svingdør: 3.900 kr

BRUSEAFSKÆRMNING I EN KVALITET, DER HOLDER

Scanbad bruseafskærmninger er fremstillet i hærdet glas, der er 5-6 gange stærkere end almindeligt glas. Dette giver sikkerhed til dig og din familie, hvis en revne mod forventning skulle opstå eller glasset blev ramt af et ekstremt hårdt slag. Det hærdede glas i vores brusekabiner og bruseafskærmninger vil nemlig gå i tusindvis af ufarlige små stykker modsat et almindeligt glas, der vil bryde i stykker med skarpe kanter.

ER BRUSEAFSKÆRMNINGEN KALKAFVISENDE?

Ja, alt glas i Scanbads Match & Maxi serier er behandlet med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling som gør, at kalk og snavs ikke sætter sig fast - selv efter 30.000 aftørringer. 

Så du kan gå glad i brusebad hver eneste dag, for rengøringen af din bruseafskærmning i glas er bare supernem.

BRUSEAFSKÆRMNING MED FOLDE- ELLER SKYDEDØR

I Scanbads brusesortiment er der både mulighed for at forskellige typer foldedøre i Match sortimentet og de flotte skydedøre i Maxi serien.

FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER