Accessibility.GoToContent

FØR & EFTER 
FRA SKROT TIL SLOT I VIRUM

MIKKELS GODE RÅD

  • VÆLG KVALITET
  • TRÆK PÅ NETVÆRKET
  • FIND FLISERESTER

Mette & Mikkel og deres 2 børn flyttede i april ind i en beboelsesvogn i haven ved deres nye hus i en hyggelig forstad til København tæt på natur. Et fint hus, som trængte til en ordentlig opgradering – inklusive badeværelset. Traditionelle hvide fliser, et gammelt badekar, lille håndvask, ingen opbevaringsplads og så ovenikøbet et skakternet toiletsæde. Det fik Mette & Mikkel ændret på.

METTES GODE FIF TIL DET LILLE BADEVÆRELSE

 Mette er begejstret for det samlede udtryk i badeværelset. "Jeg var virkelig i tvivl om vi skulle have højskab eller overskab, og jeg er så glad for, at vi valgte højskabet. Tænk engang - det højskab rummer alt det, vi havde i vores gamle badeværelse - det er genialt"  

HØJSKABET, DER RUMMER ALT

Mette & Mikkels højskab er 40 cm bredt og 176 cm højt og så er der som det ses på billedet hylder samt bakker på lågen, så man stadig har overblik over indholdet.

Højskabet er fra den nu udgåede PLAY serien men tilsvarende højskabe findes også i Multo & Delta serien.

DER ER OGSÅ PLADS TIL VASKETØJET

Nederst i højskabet er der i øvrigt valgt en smart vasketøjskurv ligesom den vist på billedet. Den er også et stort hit hos Mette. "Superpraktisk, når børnene skal i bad, for vaskemaskinen står nemlig i kælderen."

Vasketøjskurven med stofpose, som kan trækkes ud og tages med i vaskekælderen er et tilkøb, der kommer i en pakke sammen med træbakken, som også ses på billedet. Pakken koster 1.045 kr. 

SMUK MICCA VASK

Mette valgte Micca vasken simpelthen, fordi hun synes, at den var flot med de helt rene og skarpe linjer og en mat og silkeblød overflade. Den matcher smukt med det armatur i messing-look, som hun har valgt, men du kan sætte alle farver til Micca vasken.

BRUSENICHE MED SKYDEDØR

Mette & Mikkel brugte ret lang tid på at udtænke, hvordan bruseafskærmningen skulle være - de kiggede bla på Match fast brusevæg men besluttede til sidst, at en Maxi Classic skydedør var det bedste. "Det var den helt rigtige beslutning", fortæller Mikkel, som er 2 meter høj og derfor lige skulle sikre sig, at det blev en løsning, hvor der også var plads i højden til ham. 

Det var også Mikkel, som opsatte skydedøren. "Jeg skulle lige kigge et par gange på samlevejledningen, og så var den der." 

Den fungerer fantastisk - skydedøren lukker børnenes vandpjaskeri inde, og det gør det også nemt at være flere på badeværelset, når der er én under bruseren. Og så ser det jo smukt ud - godt arbejde Mikkel!

Find forhandler