Product added to basket

  • Scanbad DK Logo

Teknisk info

FAQ

FAQ

 

Hvad skal jeg gøre for at bestille møbler og/eller brusebad fra jer?
Svar:
Vores produkter bestilles via en af vores forhandlere. Du finder en oversigt over forhandlere her:

Find en forhandler nær dig

 

Hvad er leveringstiden på jeres produkter?
Svar:
Der er en gennemsnitlig leveringstid på ca. 2 uger fra bestilling til levering i butik.

 

Jeg ønsker at reklamere over et produkt, jeg har købt af jer, hvad skal jeg gøre?
Svar:
Hvis du ønsker at reklamere over noget, skal du kontakte forhandleren, hvor du købte varerne. Vi skal bruge information fra forhandleren, som f.eks. bestillingsnummer, ud over at vi skal bruge billeder af det, der reklameres over, samt en forklaring af, hvad der er sket. Vi har fem års garanti mod produktionsfejl for varer købt før 1/1/2021; for varer købt efter 1/1/2021 er der ti års garanti mod produktionsfejl.

Læs mere om reklamationer og garanti her:

Scanbads garanti på badeværelsesmøbler

 

Kan Coronaspejlene dimmes?
Svar:
Nej, de kan ikke dimmes. Driveren, som bruges på spejlet, kan ikke dimmes, og dermed heller ikke lyset.

 

Lamperne, vi har købt, lyser ikke mere, hvad skal jeg gøre?
Svar:
Kontakt forhandleren, hvor du købte lamperne, så hjælper de dig videre. Det kan være, at det er driveren, som er færdig, så kan der bestilles ny driver som reservedel.

Læs mere om levetid og fejlsøgning på lamper her:

M700 elvejledning

 

Hvad er solid surface?
Svar:
Solid surface er et blandingsmateriale. Det er sammensat af forskellige materialer, eller kompositter, for at få bedre egenskaber, end grundmaterialerne har hver for sig. Micca solid surface vask består af polyester og et aluminiumshydrat ud over bindemiddel.
Vores solid surface vaske findes kun i hvid mat.

 

Hvordan skal jeg vedligeholde og rengøre solid surface vasken?
Svar:
Pletter i overfladen kan ofte fjernes med en Nano-svamp/mirakelsvamp; se også vores pleje- og vedligeholdelsesvejledning for flere råd og tips:

Læs mere om vedligeholdelse her:

M502 plejevejleding

 

Hvad er forskellen mellem marmor og porcelæn?
Svar:
Marmorvaske er lavet af et mineralpulver, polyester og bindemidler. Håndvaskene støbes i lukkede forme og overfladebehandles med en klar gelcoat. Marmor er ofte mere lige i linjerne end porcelæn, men kræver mere vedligeholdelse.
Porcelæn består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når vasken brændes ved 1220 grader, smelter glasuren til en hård, glat og blank overflade, som er let at holde ren. Porcelænet vil som følge af brændingen aldrig være helt snorlige, og der er også tolerancemål på porcelæn. Disse tolerancemål er angivet i prislisterne i vores kataloger.

Se yderligere information omkring pleje og vedligeholdelse af både marmor og porcelæn i vores plejevejledning, som du finder her:

M502 plejevejleding

 

Kan jeg bruge håndvaskene fra de forskellige serier kombineret, altså for eksempel en vask fra Delta på et skab fra Play?
Svar:
Generelt skal man vælge de håndvaske, som hører til samme serie, men hvis dybde og bredde på håndvasken svarer til skabet, så kan de i de fleste tilfælde bruges. Det gælder ikke alle håndvaske, så kontakt vores kundeservice på mail@dansani.dk eller på 73 22 29 99.

 

Er der samme farve på møblerne, hvis jeg vælger samme dekor, men to forskellige møbelserier?
Svar:
Der er forskellige materialer i fronterne på enkelte af vores serier, så det vil ikke altid være sådan, at samme dekor ser identiske ud fra to forskellige serier.

 

Hvordan tager jeg skufferne ud/løsner dørene på møblerne?
Svar:
Dette er vist i monteringsvejledningen, som fulgte med møblerne. Der er ikke noget generelt svar på dette, så du kan se i vejledningen til dit møbel her:

Scanbad PLAY

Scanbad Delta

Scanbad Multo

Scanbad Match brus

Scanbad Maxi brus

Scanbad håndklædetørrere

 

Hvor lang garantitid har Scanbad?
Svar:
Vi har fem års garanti mod produktionsfejl for varer købt før 1/1/2021; for varer købt efter 1/1/2021 er der ti års garanti mod produktionsfejl.

Læs mere om reklamationer og garanti her:

Scanbads garanti på badeværelsesmøbler

 

Jeg vil gerne købe løse lamper fra Scanbad og bruge dem på et andet spejl, hvorfor kan jeg ikke det?
Svar:
Vores LED-lamper med lysstyring passer ikke med andre leverandørers spejle eller spejlskabe; de er afhængige af elektronikken (driveren) og touchpanelet, vi bruger på vores spejl og spejlskab.

LED-lamperne fra Multo+, Libra og Vela kan købes løst. De tilsluttes 230 V og behøver ingen driver. Disse lamper kan ikke dimmes.