Accessibility.GoToContent

PLAY

Scanbad PLAY - Slip dit indre legebarn løs

Scanbad PLAY gør indretningen af dit badeværelse til en kreativ leg. PLAYs inspirerende univers lægger op til at blande produkterne på kryds og tværs for et helt personligt udtryk. Når de store moduler er på plads, kan du lege videre med at tilføje detaljerne: greb, ben, lamper og spejle. Aldrig før har det været så nemt og sjovt at forvandle et badeværelse til DIT badeværelse

Se PLAY kataloget

Vælg håndvasken, der passer til dig

I Scanbad PLAY har vi håndvaskemodeller i buede designs med afrundede fronter eller firkantede, traditionelle designs. Her kan du vælge mellem de slidstærke materialer som sanitetsporcelæn, Solid surface og glas. Har du brug for et enkelt bassin med god bordplads eller to bassiner til familien, så finder du her en god løsning der passer til dit badeværelse uanset størrelsen og udformningen af rummet.

MENTA, SANITETSPORCELÆN

40 - 50 - 60

Findes som Micro & Mini Menta i dybderne 27 & 36

ERGO, SANITETSPORCELÆN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

MICCA, SOLID SURFACE

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DOBBELT

BOWLER, SANITETSPORCELÆN

80 - 100

Vaskeskab med låger eller skuffer

Skuffer, låger og greb er de essentielle elementer, når det kommer til badeværelsesindretning. Med Scanbad PLAY får du bag lågerne god plads til dine håndklæder og høje rengøringsflasker. Du kan også vælge en skuffeløsning i én af de to forskellige skuffehøjder. Skufferne giver dig super overblik og nem adgang til alle dine personlige ting fx tandbørste og cremer. Skabene fås i flere farver og træsorter og du har også mulighed for at kombinere farve og træ på et og samme skab. Gør udtrykket til dit helt eget med et af vores mange flotte greb og støtteben, der fås i forskellige former og farver, eller hold dig til den stilrene push open funktion.

Spejlløsning med lys

I Scanbad PLAY har vi et bredt udvalg af skønne spejle og spejlskabe i eksklusive designs til dit badeværelse. En spejlløsning er et rigtig vigtigt element, som giver personlighed til dit badeværelse og så skal det være funktionelt med godt lys.

OVAL SPEJL MED LYSSTYRING

60 - 80

Pris 3.630 kr excl. lamper

PLAIN SPEJL UDEN LYS

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 800 kr.

CORONA

60 - 75 - 90

Pris fra 3.195 kr

PANORAMA SPEJLSKAB

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 6.900 kr.

PLAIN SPEJLSKAB

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 4.410 kr. excl. lampe

ADAPT SPEJLSKAB

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris fra 6.175 kr. excl. lamper

Forskøn din hverdag med funktionelt og praktisk tilbehør

Du kan holde orden og skabe stemning med funktionelt tilbehør fra Scandbad PLAY. Hold styr på  alt det, du har i dine skuffer med små træbakker, og skab stemning med smukt lys i skuffen. Vælg også skridsikre gummimåtter, som gør at tingene ikke rutcher rundt. 

Udnyt din væg med ekstra opbevaringsplads

Få masser af opbevaringsplads til håndklæder og undertøj med Scanbad PLAY højskabe - så har du alting  lige ved hånden efter badet. Hvis du placerer to eller flere skabe sammen kan du bygge din egen skabsvæg, og i de to højskabsmodeller har du mulighed for at isætte en vasketøjskurv, der nemt kan trækkes ud og tages med i dit vaskerum. Også et eller to overskabe fx over toilettet eller radiatoren er praktisk i hverdagen.

BLIV INSPIRERET AF METTE & MIKKEL

Få mere inspiration til et badeværelse lavet med de lækre PLAY badeværelsesmøbler. Læs om Mette & Mikkel og se den flotte forvandling af deres familiebadeværelse.

 

Produktinformation

PORCELÆNSVASKE
Scanbad porcelænsvaske består af sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved ca. 1.220 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.

BEMÆRK VEDR. ERGO HÅNDVASKENE
Disse håndvaske er uden overløb. Medmindre der tilkøbes et skjult overløbssystem, skal der derfor i badeværelser uden gulvafløb anvendes bundventil, som ikke kan lukkes.

SILESTONE® BORDPLADER
Silestone® består af mere end 90 % naturlige kvarts, som giver en modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade.

SKABE
16 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter og PU-lim. Hvid mat er lakeret med fugtbestandig tokomponentlak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bag-plade. Højskabe og overskabe leveres desuden som standard med 4 mm glashylder i tonet grå farve med polerede kanter. Tilbehørsmuligheder som push-open i vaskeskabe, skuffelys samt tilbehørspakken til vaskeskabe og højskabe. Se mere om tilbehør i prislisten.

FRONTER
FORAN LIGGENDE FRONTER
Fronterne ligger foran siderne og består af 19 mm, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Hvid mat er lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak.

INDENFOR LIGGENDE FRONTER
Fronterne ligger inden for siderne af skabene og består af 18 mm MDFtræfiberplader, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak.

LÅGER
Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

SKUFFER
Solid træskuffe med fuldt skuffeudtræk, selvindtræk og dæmpning. Øverste skuffe er med udskæring til rørføring og rumdeler. Skufferne er fuldt ud justerbare. Tilbehørsmuligheder som LED-lys i skuffer, skridsikre måtter, træbakker, greb samt push-open. Se yderligere om tilbehør i prislisten.

SPEJLE MED FORSKELLIGE LYSKILDER
Spejlene fås med integreret LED-belysning i rammespejle eller tilvælg forskellige eksterne lamper. Alle spejle leveres inkl. vægbeslag. Se yderligere om el-specifikationer, tilbehør og IP-godkendelser i prislisten.

SPEJLSKABE
Alle spejlskabe leveres som standard med integreret stikkontakt samt dobbelte spejllåger med justerbare hængsler og dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Visse modeller har også integreret USB-stik i spejlskabet. Top, bund og bagplade er alufarvede. Se yderligere om elspecifikationer, tilbehør af tilbehørspakker og IP-godkendelser i prislisten. Spejle og spejlskabe med lysstyring er med 12 V lyssystem som giver dig følgende muligheder:
1. Lysstyring med hukommelse af sidste indstilling:
- Tænd- og slukfunktion
- Trinløs dæmpning med 4 forudindstillinger
- Trinløs farvetemperaturstyring af dit lys (2100 – 6500 K)* med 4 forudindstillinger
2. God farvegengivelse (Ra 90+)
*) 2100K er meget varmt, næsten rødligt lys og 6500K er meget koldt, næsten blåligt.
Levetid af driver og LED nedsættes, hvis lyset er tændt konstant. Energimærke og produktdatablad kan downloades fra produktdatabasen her på siden eller ved at anmode om en trykt kopi.

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bekymrer vi os om din sikkerhed. Derfor har vi formonteret alle de elektriske dele i vores møbler, så du er sikret en tryg og sikker installation. Samtidig vil vi gerne give dig mulighed for at udnytte pladsen i dit badeværelse bedst muligt. Derfor tilbyder vi med undtagelse af lys under vask (IP 21) udelukkende IP44 godkendte produkter, så du kan møblere så tæt på vandet som muligt og samtidig få den skabsplads, du ønsker. Vi henviser til mere information under den enkelte serie her på websitet.

TRÆBAKKER
Funktionelle opbevaringsbakker til skuffer og skabe, som kan arrangeres efter behov. Bakkerne er i lakeret massivt bøg.

GREB
Møblerne leveres uden greb, der kan tilvælges fra vores store udvalg af greb med hver sit design, farve og udtryk.

MONTAGE
Montagetilbehør og monteringsvejledning vedlægges alle leveringer.

GARANTI
Der ydes 10 års garanti mod fabrikationsfejl.

Praktiske oplysninger

FØR DER BESTILLES
Møblerne bliver produceret individuelt i henhold til den afgivne ordre. Derfor vil der være en leveringstid, som normalt er 2 uger.

  • Oplys altid farve på skabe.
  • Husk tilbehør som f.eks. greb, ben og træbakker i skuffer.

FØR DER MONTERES
Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden mon- tagen påbegyndes. Al tilkobling af vand og afløb skal foretages af en autoriseret vvs-installatør. Bemærk, at der er måltolerancer på håndvaskene.

VEDLIGEHOLDELSE
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at håndvask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår eventuelle fugtskader på møblerne.

GENERELT
Scanbad forbeholder sig ret til produktionsændringer og produkt- forbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Specialfremstillede varer eller bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Installationsmål

Installationsmål for vandtilslutning og afløb i væg

Monteringsvejledninger

502 Plejevejledning
1071 Varmeplade
1199 Plain spejl
1220 Jupiter lampe
1222 Corona spejl
1225 Soft spejl
1306 Oval spejl
1308 Adapt spejlskab
1312 Panorama spejlskab
1314 Plain spejlskab
1316 Vaskeskab højde 40 og 64 cm, med skuffer
1317 Vaskeskab højde 64 cm, med skuffer
1318 Vaskeskab med låger
1321 Overskab, låge ligger indenfor skabssider
1322 Højskab, låge ligger indenfor skabssider
1323 Overskab, låge ligger foran skabssider
1324 Højskab, låge ligger foran skabssider
1325 Vintage ben
1326 Classic ben
1329 Hylde, sort
1331 Push-open kit til skuffe

Find forhandler