Product added to basket

  • Scanbad DK Logo

Vaskeskab med låger, 40x80x40 cm

Varenr.: 2706124410
Mere infoarrow_downward
Låger
15 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans, hvid mat og specialfarver er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Alle trælåger leveres med stabile clip-hængsler i metal med integrerede dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Hængslerne justeres nemt i tre retninger. Greb kan tilvælges.
Vaskeskabe
15 mm overfineret MDF plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans, hvid mat og specialfarver er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Skabene er samlet på snedkervis med fer og not og leveres færdigsamlede inklusive bagbeklædning og 3-vejs justerbare ophængningsbeslag til ophæng på væg.
Alle vaskeskabe er som standard uden top og leveres med udskæring i bagplade, der sikrer plads til standardvandlåse og -installationer. Særskilte vaskeskabe til Shape Solid Surface vaske er udstyret med to ekstra forstærkninger, der er placeret henholdsvis fortil og bagtil i toppen af vaskeskabet - forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil.

  • Utallige muligheder for dit personlige badeværelse - uanset størrelse og form
  • Vælg skræddersyet tilbehør for optimal organisering af småting
  • Dansk design
  • Bredt sortiment med mange kombinationsmuligheder
  • Vælg mellem mange flotte farver og dekors
  • Moderne og tidløst design af høj kvalitet og funktion
Bredde (cm) 80
Højde (cm) 40
Antal låger 2
Farve Hvid mat
Korpusmateriale Lakeret MDF
Frontmateriale Lakeret MDF
Frontfarve Hvid mat
EAN 5713804005441
Bruttovægt (kg.) 21,4
Nettovægt (kg.) 19,3
Emballage bredde (cm) 85
Emballage højde (cm) 45
Emballage dybde (cm) 45
Greb Ekskl. greb (greb er tilvalg)